Kayleen McAdams: Η νέα global makeup artist της ck one color

Kayleen McAdams: Η νέα global makeup artist της ck one color

Η αδελφή της ηθοποιού Rachel McAdams μίλησε στη Vogue 

Μια ακόμα νέα, ενδιαφέρουσα συνεργασία έχουμε να παρακολουθήσουμε από Σεπτέμβρη: η Kayleen McAdams ανακοινώθηκε πως θα είναι η νέα global make-up artist της σειράς μακιγιάζ ck one color και πρέσβειρα του brand, μαζί με την τραγουδίστρια Jessie Ware.

«Ήταν όνειρό μου να συνεργαστώ με ένα τέτοιο iconic και προχωρημένο brand. Λατρεύω την αισθητική του Calvin Klein και στο προσωπικό μου στυλ και στην ομορφια, δήλωσε η makeup artist στη Vogue. Πιστεύω πως μπορώ να φέρω μια φρέσκια ματιά και να δημιουργήσουμε μαζί καινούρια και συναρπαστικά προϊόντα. Επίσης, πέρασα πολύ χρόνο δοκιμάζοντας τα υπάρχοντα προϊόντα της σειράς και έχω βρει έξτρα τρόπους να χρησιμοποιείς κάποια από αυτά. Για παράδειγμα, το κραγιόν φοριέται και σαν ρουζ ή η σκιά Gloss Eyecolor σαν highlighter, οπότε ανυπομονώ να μάθω στις πελάτισσες και τις editors πώς μπορείς να αξιοποιήσεις στον απόλυτο βαθμό τα προϊόντα ck one Color. »

Όσο για τα δικά της αγαπημένα, «Είναι το ck one Pure Color Lipstick, το Gloss Eyecolor και το 3 in 1 Face Makeup με SPF 8 - τέλεια επιδερμίδα και μικρές εκρήξεις χρώματος, αυτό είναι το στυλ μακιγιάζ που μου αρέσει περισσότερο», είπε η Kayleen McAdams.