Arizona Muse: Με ποιο προϊόν σβήνει τους μαύρους κύκλους το διάσημο μοντέλο;

Arizona Muse: Με ποιο προϊόν σβήνει τους μαύρους κύκλους το διάσημο μοντέλο;

Και 4 ακόμα αγαπημένα της μυστικά ομορφιας

Περπατάει στα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας, είναι ένα από τα πρόσωπα της Estée Lauder και όχι μόνο αυτό, αλλά μαζί δημιούργησαν και ένα νέο άρωμα, το Modern Muse - το πρώτο νέο άρωμα της Estée Lauder μετά από δέκα χρόνια.

Η Arizona Muse μίλησε στο style.com και αποκάλυψε κάποια από τα προϊόντα ομορφιάς που εμπιστεύεται με κλειστά μάτια αλλά και πολύτιμα tips που έμαθε από τους ειδικους.

1. "Ανακάλυψα το μακιγιάζ σχετικά αργά. Δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα και δεν ήξερα καθόλου να βάφομαι. Ό,τι έμαθα για αυτό ήταν κυρίως από τους makeup artists που συνεργαζόμουν. Ένα πολύ καλό tip που είναι εύκολο και όλες μπορούμε να κάνουμε είναι να γυρνάμε τις βλεφαρίδες. Κάνει το βλέμμα να δειχνει πιο ανοιχτο. Ο Shu Uemura έχει ένα πολύ καλό ψαλιδάκι για βλεφαρίδες."

2. "Ένα ακόμα καλό tip είναι να απλώνετε καλά το φον ντε τεν στη γραμμή της κάτω γνάθου, ώστε να μην έχει άλλο χρώμα ο λαιμός από το πρόσωπό σας! Δεν μου αρέσει η πούδρα, γιατί νιώθω πως δεν κάθεται καλά στο πρόσωπό μου, και μου αρέσει να απλώνω το makeup με τα δάχτυλά μου- οποτε διαλέγω σε υγρή μορφή. Η Daywear bb Cream της Estee Lauder είναι η πιο αγαπημένη μου. Είναι τοσο διάφανη!"

3. "Μόλις πρόσφατα ανακάλυψα αυτό το εκπληκτικό συμπλήρωμα διατροφής που λέγεται Bilberry. Είναι θαυματουργό για τους μαύρους κύκλους. Μου το έδωσε μια makeup artist στο Hong Kong και μου ειπε να το παιρνω δυο φορές τη μέρα- και πραγματικά έδωσε λάμψη στα μάτια μου."

4. "Δεν μου αρέσουν τα φρουτένια σαμπουάν- δεν θέλω να μυρίζω σαν φράουλα. Λατρεύω το Creme de Coco της Bumble and Bumble. Μυρίζει εκπληκτικά."

5. "Κάνω μόνη μου τα φρύδια μου. Η μαμά μου μου είπε "Μην αφήσεις κανένας να τα πειράξει". Προτιμω να τα γεμίζω με μια ματ καφέ σκιά. Επίσης, πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι το πινελάκι. Θα πρέπει να είναι κοφτό. Κάποιες φορές μου αρέσει να βάφω τα φρύδια μου. Αρκετά συχνά μου τα αποχρωματίζουν στα shows, οπότε μετά πάντα τα βάφω μερικούς τόνους πιο σκούρα."