Karolina Kurkova: Τα μυστικά της λάμψης της

Karolina Kurkova: Τα μυστικά της λάμψης της

Και η πιο φυσική και εύκολη μάσκα ομορφιάς που χρησιμοποιεί

"Ό,τι βάζεις στην επιδερμίδα σου, απορροφάται από το σώμα σου, είπε το supermodel στο The Cut. "Ήδη φοράω μακιγιάζ πολύ συχνά, που δεν είναι ό,τι καλύτερο. Δεν είναι αγνό, δεν είναι φυσικό. Οπότε, για την φροντίδα της επιδερμίδας μου προσπαθώ να χρησιμοποιώ μόνο φυσικά προϊόντα".

Ιδού κάποια από τα αγαπημένα της:

1. Bioderma Crealine H2o Cleanser. "Το ντεμακιγιαζ είναι πολύ σημαντική υπόθεση, είναι must. Μου αρέσει αυτό της Bioderma- και νομίζω πως είναι το αγαπημένο πολλών γυναικών.

2. Έξτρα παρθένο έλαιο καρύδας. "Για το ντεμακιγιάζ των ματιών μου χρησιμοποιώ έλαιο καρύδας. Δεν με ενδιαφέρει το brand, αρκεί να είναι έξτρα παρθένο. Πρώτα αφαιρώ τη μάσκαρα με αυτό και μετά χρησιμοποιώ το προϊόν της Bioderma. Πιστεύω πως είναι καλύτερο για τις βλεφαρίδες γιατί είναι έλαιο και αν είσαι πολλές ώρες την ημέρα βαμμένη, αυτό το έλαιο τρέφει τις βλεφαρίδες και είναι πολύ λιγότερο επιθετικό από τα υπόλοιπα προϊόντα ντεμακιγιάζ. Επίσης, το απλώνω στην επιδερμίδα μου μερικές φορές, στα χείλη, στο σώμα μου και πάντα το έχω μαζί μου. Είναι τέλειο για τις παρονυχίδες, τις άκρες των μαλλιών- μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για πολλά διαφορετικά πράγματα.

3. Μάσκα με βρώμη. "Το χειμώνα μια εξαιρετική μάσκα για το πρόσωπο είναι αυτή που μπορείτε να φτιάξετε με βρώμη. Απλά ετοιμάζετε το μπωλ με τη βρώμη, όπως ακριβώς το τρώτε, το απλώνετε στην επιδερμίδα και είναι πραγματικά πολύ καλό και ενυδατικό για την επιδερμίδα. Και είναι τέλειο γιατί ο καθένας μπορεί να το ετοιμάσει για πρωινό, οπότε το απλώνετε στο πρόσωπό σας ενώ τρώτε τα δημητριακά σας, και μετά το ξεβγάζετε."