Blake Lively: Αυτά είναι τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς

Blake Lively: Αυτά είναι τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς

Η star μίλησε στο Marie Claire

Μιλώντας στο site του Marie Claire, η Blake Lively - που είναι και πρόσωπο του αρώματος Gucci Premiere- αποκάλυψε τα προϊόντα που εμπιστεύεται για την ομορφιά της:

Ιδού κάποια από αυτά:

1. Creme de la Mer: είναι υπέροχη και δίνει μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας στην επιδερμίδα.

2. Gucci Premiere Eau de Parfum: Το άρωμα που φοράω θέλω να έχει θηλυκότητα αλλά και μια αντρική πλευρά. Μέχρι πρόσφατα αναμείγνυα άρωμα με κολώνια αλλά στο Premiere, οι νότες των ξύλων δίνουν μια αρρωπότητα στο κοκτέιλ, τα εσπεριδοειδή είναι η φρουτώδης διάστασή του και τα λουλούδια η θηλυκή πλευρά του.

3. Kerastase Bain Elixir Ultime Shampoo: Είναι θεϊκό. Έχω όλα τα σαμπουάν της Kerastase και τα χρησιμοποιώ εναλλάξ. Προτιμώ να μην δημιουργείται κορεσμός στα μαλλιά μου από ένα μόνο προϊόν.

4. Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis a Levres nO 8: ο Yves Saint Laurent κάνει τα πιο όμορφα neon κραγιόν και lip glos. Λατρεύω το έντονο ροζ, το πορτοκαλή και το καθαρό κόκκινο.

5. Wella Professionals Brilliance Treatment Hair Mask: Αυτή η μάσκα μυρίζει τέλεια!

6. Urban Decay 24/7 Gline-On Eye Pencil, LSD: αυτό το eyeliner έχει μια ελαφρύ μεταλλικό τελείωμα και το χρησιμοποιώ στο εσωτερικό των ματιών μου. Μου αρέσει ένα πολύ φυσικό μακιγιάζ στα μάτια αλλά ότα φοραω μαύρο eyeliner θέλω να φοράω μαζί και λίγο σκούρο navy στο εσωτερικό των ματιών-αναδεικνύει το χρώμα των ματιών μου.