Ken Paves: Ο hairstylist της Victoria Beckham αποκαλύπτει

Ken Paves: Ο hairstylist της Victoria Beckham αποκαλύπτει

Τι λέει για τη διάσημη πελάτισσά του;

Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του βιβλίου, ο Ken Paves μίλησε στο Grazia για την Victoria Beckham, μία από τις stars που έχει στην ατζέντα του. Ανάμεσα στο διάσημο πελατολόγιό του, και η Jennifer Lopez, η oprah Winfrey και η Lady Gaga.

"Η Victoria είναι τέλεια στο να φτιάχνει μόνη της τα μαλλιά της. Μπορεί να κάνει εκπληκτικό ponytail και τέλεια waves με το σίδερο. Μερικές φορές που συναντιόμαστε της λέω "Θεε μου τα μαλλιά σου είναι υπέροχα- στα έφτιαξε κάποιος;" Και εκείνη λέει "Όχι".

Στη συνέντευξή του αποκάλυψε επίσης ότι φτιάχνει τα μαλλιά της Victoria έτσι ώστε να ταιριάζουν με τα ρούχα της. "Πάντα κοιτάζω τι θα φορέσει η πελάτισσά μου πριν αποφασίσω τι hairstyle θα της κάνω. Και, παρά το ό,τι ακούγεται, η Victoria Beckham δεν έχει και τόσο τεράστια γκαρνταρόμπα: Την θαυμάζω γιατί το πιο ωραίο με το στυλ είναι ότι έχει να κάνει με τις επιλογές σου. Και εκείνη ξέρει να κάνει εξαιρετικές επιλοφές. Όλα είναι τόσο μελετημένα και οργανωμένα στην γκαρνταρόμπα της- και δεν είναι καθόλου τεράστια!".