Νέο άρωμα Chloe! Τι καλύτερο για να ξεκινήσει όμορφα ο Σεπτέμβρης;

Νέο άρωμα Chloe! Τι καλύτερο για να ξεκινήσει όμορφα ο Σεπτέμβρης;

Το Roses de Chloé είναι η πιο τρυφερή εκδοχή του best seller αρώματος

Το 2008 ήρθε το πρώτο άρωμα του οίκου Chloé και έδωσε μια νέα διάσταση στην ευωδιά του τριαντάφυλλου, μια διάσταση που αγαπήθηκε με πάθος από τις beauty addicts.

Τρυφερό, έντονο, εκλεπτυσμένο, αυτό το μοναδικό τριαντάφυλλο γιορτάζει πλέον πέντε χρόνια επιτυχημένης ύπαρξης και κομψών αρωματικών εκδοχών και εμπλουτίζει την αρωματική οικογένεια του οίκου Chloé με άλλη μία νέα δημιουργία: Το Roses de Chloé είναι μια πρόσκληση σε έναν κόσμο τρυφερότητας. Το τριαντάφυλλο πλημμυρίζει από δροσιά, φλερτάρει με το περγαμόντο που δίνει τη σπιρτάδα του στο ελιξίριο ενώ η μανόλια βάζει από την πλευρά της μια μοντέρνα πινελιά. Την τελική εντύπωση στην επιδερμίδα κλέβουν ο λευκός μόσχος και το κεχριμπάρι, που υπογράφουν όλα τα αρώματα του οίκου Chloé.

Όσο για το χαρακτηριστικό κορδελάκι που στολίζει το μπουκάλι του Chloé, σε αυτή την εκδοχή του παιρνει την ροδαλή ροζ απόχρωση που έχουν τα μάγουλα. Πιστό στη σιλουέτα του εμβληματικού μπουκαλιού που φιλοξενεί το κλασσικό eau de parfum, το πολυτελές γυάλινο μπουκάλι διατηρεί την πολύτιμη ασημένια πλάκα στην κορυφή και το διάφανο καπάκι.

Στη διαφημιστική καμπάνια του νέου Roses de Chloe πρωταγωνιστούν τρία πανέμορφα, νέα μοντέλα, οι Tilda Lindstam, Caroline Brasch Nielsen και Esther Heesch, οι οποίες ακολουθούν τις καλλιτεχνικές και δημιουργικές οδηγίες του Fabien Baron.