Η Alexa Chung με νέο haircolor!

Η Alexa Chung με νέο haircolor!

Τι λέει η ίδια για την αλλαγή;

Το it girl έγινε πρόσφατα πρόσωπο της βαφής ΙΝΟΑ της L'Oreal Professionnel και ποια καλύτερη αφορμή για να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της; Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα μίλησε για την αλλαγή και τι πιστεύει για αυτό που οι fans της λένε "The Alexa look"

"Πρόσφατα έβαψα τα μαλλιά μου και, αν και δεν μπορώ να πω πως ειμαι ξανθιά, τα μαλλιά μου είναι σίγουρα πιο ανοιχτά. Εγώ τα λέω sunkissed. Ο colorist μου, Jose Quijanoείναι Colour Expert της INOA και χρησιμοποοίησε τις νέες αποχρώσεις Ultra Blond. Θέλαμε ένα φυσικό Look, σα να ήμουν διακοπές και να άνοιξε το χρώμα τους απο τον ήλιο.

Δεν φημίζομαι για τις έντονες αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών μου, το στυλ μου είναι αρκετά κλασικό και ήπιο. Πιστεύω πως τα μαλλιά είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της εμφάνισης μιας γυναίκας- αν δείχουν άσχημα, νιώθεις άσχημα!

Είναι τόσο ωραίο που ο κόσμος πιστεύει πως ειμαι hair icon αλλά μάλλον είναι τρελοί! Όταν μιλάνε για το στυλ των μαλλιών μου ως "The Alexa", σκέφτομαι: τι ειναι αυτο; Πιστεύω πως έχω καλούς κομμωτές που κάνουν τα μαλλιά μου να δείχνουν υπέροχα. Γενικά δεν ασχολούμαι πολύ με τα μαλλιά μου, δεν θέλω τίποτε πολύ αυστηρό ή στημένο. Τα λούζω, απλώνω ένα λάδι στις άκρες κατά της ψαλίδας και έτσι αποκτούν λάμψη, κάνω πιστολάκι στη φράντζα μου και τα υπόλοιπα τα αφήνω να στεγνώσουν φυσικά".