Έτσι θα "κλειδώσετε" το χρώμα των μαλλιών σας!

Έτσι θα "κλειδώσετε" το χρώμα των μαλλιών σας!

Η Redken υπογράφει ένα high end σύστημα φροντίδας

Η νέα γενιά της διάσημης σειράς Color Extend της Redken ονομάζεται Color Extend Magnetics και δίνει στα βαμμένα μαλλιά την καλύτερη φροντίδα που θα μπορούσαν να έχουν!

Στην καρδιά κάθε φόρμουλας βρίσκεται το αποκλειστικό Σύμπλεγμα IPN και το Charge-Attract Complex, με ενισχυμένα ηλεκτρικά φορτισμένα Αμίνο-ιόντα που έλκονται στο εσωτερικό της τρίχας προκειμένου να σφραγίσουν το χρώμα. Η απαλή τεχνολογία καθαρισμού που διαθέτουν καθαρίζει και προφυλάσσει την τρίχα χωρίς να "θαμπώνει" το χρώμα ενώ 2 αμινοξέα, το γλουταμινικό οξύ και η σερίνη, βρίσκονται σε ενισχυμένες δόσεις για να ενδυανμώσουν και να επιδιορθώσουν την τρίχα.

Η σειρά Color Extend Magnetics περιλαμβάνει Σαμπουάν που καθαρίζει απαλά και δυναμώνει τα μαλλιά, Conditioner που λειαίνει την τρίχα για ενισχυμένη λάμψη, την Deep Attraction Mask που είναι εμπλουτισμένη με γλυκονικό ψευδάργυρο για να παγιδεύει την ένταση των χρωστικών για πλούσιο χρώμα και το Radiant-10, μια διφασική θεραπεία που συνδυάζει θεραπευτική κρέμα με ένα ελαφρύ σπρέυ, η οποία επιδιορθώνει την τρίχα σε 10 σημεία.