Τέλεια επιδερμίδα μέσα σε 1 λεπτό; Γίνεται!

Τέλεια επιδερμίδα μέσα σε 1 λεπτό; Γίνεται!

Με ένα μαγικό προϊόν που μόλις ήρθε από τα εργαστήρια της Lancôme

Ποια από εμάς θα έλεγε όχι σε ένα έξυπνο προϊόν που μέχρι να ανοιγοκλείσουμε τα μάτια μας θα μας χάριζε την επιδερμίδα που ονειρευόμαστε;

Αυτό το προϊόν υπάρχει, ονομάζεται Visionnaire [1 Minute Blur], Περιποίηση Λείανσης για Άμεση Τελειοποίηση, και είναι μια πρωτοποριακή σύνθεση της Lancôme που δεν λευκαίνει την επιδερμίδα και τελειοποιεί ορατά την υφή της μέσα σε ένα λεπτό! Το Visionnaire [1 Minute Blur] εξασθενεί τις ατέλειες, η υφή της επιδερμίδας γίνεται λεία, μεταξένια, ομοιογενής και απίστευτα απαλή στο άγγιγμα. Μάλιστα είναι τόσο αποτελεσματικό που υπόσχεται ότι ακόμα και κάτω από το φακό μιας κάμερας υψηλής ανάλυσης, η επιδερμίδα θα δείχνει απλά τέλεια!

Χάρη στην τεχνολογία Photo Smooth που διαθέτει, αυτό το δροσερό τζελ μειώνει αισθητά τους πόρους (οι οποίοι διαστέλλονται είτε λόγω λιπαρότητας είτε λόγω γήρανσης), καλύπτει τις επιφανειακές ατέλειες, δίνει ματ τελείωμα χωρίς ψεύτικο αποτέλεσμα λεύκανσης και απόλυτα ομοιογενή όψη: έτσι, η επιδερμίδα είναι ορατά καθαρή, ξεκούραστη, βελούδινη και λάμπει από υγεία- και όλα αυτά μέσα σε 1 λεπτό!

Το Visionnaire [1 Minute Blur], είναι το τελευταίο βήμα περιποίησης και το πρώτο βήμα μακιγιάζ, σταθεροποιεί το makeup και βελτιώνει το οπτικό αποτέλεσμα για απίστευτα λεία και ομοιογενή επιδερμίδα. Σίγουρα είναι ένας άσσος στο μανίκι μας!