Η Kiehl's πάει Mall!

Η Kiehl's πάει Mall!

Το 7ο shop-in-shop είναι γεγονός

Beauty addicts σημειώστε: υπάρχει πλέον ένα νέο σημείο στον χάρτη της πόλης όπου μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα προϊόντα Kiehl's, το The Mall Athens!

To νέο shop-in-shop βρίσκεται στο κατάστημα Galerie de Beauté, όπου ο διάσημος σκελετός "Mr. Bones" της Kiehl's και τα νέον φώτα της διακόσμησης δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο χώρο. Τη διακόσμηση συμπληρώνουν φωτογραφίες του κεντρικού καταστήματος της Kiehl's στη Νέα Υόρκη, της ιδρυτικής οικογένειας της Kiehl's και των εκστρατειών που έχουν πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της εταιρείας. Κανένα κατάστημα της Kiehl's δεν είναι ακριβώς το ίδιο με κάποιο άλλο, όμως όλα τα καταστήματα αποπνέουν την πλούσια φαρμακευτική παράδοση του beauty brand.

Να θυμίσουμε πως τα καλλυντικά Kiehl's ξεκίνησαν το 1851 από ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης, το οποίο άρχισε να γίνεται σταδιακά γνωστό για τα ομοιοπαθητικά του φάρμακα, τις συνταγές από βότανα, τα αιθέρια έλαια και τις αποτελεσματικές θεραπείες τις οποίες παρείχε. Σήμερα, η σειρά των καλλυντικών Kiehl's περιλαμβάνει περισσότερα από 220 προϊόντα φαρμακευτικής προέλευσης για την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών.

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε ακόμα περισσότερους πελάτες, σε ένα νέο κατάστημα της Kiehl's. Στην Kiehl's, πασχίζουμε να προσφέρουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης μέσα από την όσο το δυνατόν πιο σχολαστική και προσωπική εξυπηρέτηση που αντικατοπτρίζει τη μακραίωνη φαρμακευτική μας κληρονομιά», λέει η Cheryl Vitali, Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια της Kiehl's- και να είστε σίγουρες πως αυτή τη σεζόν η Kiehl's έχει πολλά και ενδιαφέροντα να δειξει!