To Classique φοράει... μαρινιέρα!

To Classique φοράει... μαρινιέρα!

Το iconic άρωμα του Jean Paul Gaultier κάνει την έκπληξη

Αυτή τη σεζόν, για πρώτη φορά στην ιστορία του, το διαχρονικό και αγαπημένο άρωμα Classique του Jean Paul Gaultier ντύνεται ασορτί με το αντρικό του άρωμα, Le Male, και φοράει το χαρακτηριστικό ναυτικό ζέρσεϋ.

Αγαπημένο κομμάτι του Gaultier, η μαρινιέρα αποτέλεσε έμπνευση για πολλές δημιουργίες του, και μία από αυτές ήταν και το ελιξίριο που έγραψε - και συνεχίζει να γράφει- ιστορία στον πλανήτη της αρωματοποιίας. "Με τα tattoss τους, οι ναύτες αντιπροσωπεύουν την εικόνα του "κακού παιδιού", του σχεδόν Καζανόβα με μια ερωμένη ή μια αγαπημένη σε κάθε λιμάνι- κάτι που μου αρέσει πολύ!" έχει δηλώσει ο Jean Paul Gaultier.

Αυτή τη φορά, ο ναύτης προσφέρει στην αγαπημένη του μια μαρινιέρα σχεδόν σαν τη δική του: εκείνη τη φοράει σε λευκό και μπλε, ενώ η δική του είναι σε μπλε και λευκό. Και οι δυο ενώνονται με φλογερά tattoos σε σχήμα καρδιάς, που συμβολίζουν το μεταξύ τους δέσιμο. Ο χυμός που φιλοξενεί το μπουκάλι είναι ο ίδιος, αισθησιακός και sexy, ένα blend τριαντάφυλλου και άνθους πορτοκαλιού με spicy νότες απο τζιντζερ και βανίλια- μαγευτικά υπέροχο!