Gisele Bündchen: Πώς αντέδρασε την πρώτη φορά που φόρεσε κόκκινο κραγιόν;

Gisele Bündchen: Πώς αντέδρασε την πρώτη φορά που φόρεσε κόκκινο κραγιόν;

Ο makeup artist Tom Pecheux αποκαλύπτει

Μιλώντας για τις συναρπαστικές εμπειρίες που κρύβει κάθε Εβδομάδα Μόδας, ο διάσημος makeup artist Tom Pecheux εξήγησε πως το μακιγιάζ είναι πολύ περισσότερο από τάσεις και προϊόντα- είναι και μια εκπληκτική ευκαιρία για τα μοντέλα να δοκιμάσουν διαφορετικά looks και μέσα από αυτά να ανακαλύψουν τι τους ταιριάζει, όπως ακριβώς συνέβη πριν χρόνια με την Gisele.

"Όταν είσαι νέος δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζεις ποιος είσαι. Πιστεύω πως για τα μοντέλα είναι μια ευκαιρία να δούν τον εαυτό τους διαφορετικά, μπροστά στον καθρέφτη. Ανακαλύπτουν μια νέα πλευρά τους που δεν είχαν δει ποτέ ξανά, είτε απλά δοκιμάζοντας να μην φορέσουν καθόλου μάσκαρα ή φορώντας μια μπλε σκιά, ένα τρελό μακιγιάζ αλα David Bowie ή απλά ένα κόκκινο κραγιόν.

Θυμάμαι, πολλά χρόνια πριν, οταν η Gisele Bundchen δοκίμασε για πρώτη φορά κόκκινο κραγιόν στο show της Prada. Φρίκαρε εντελώς γιατί το φοβόταν. Μου έλεγε: "Όχι, δεν μπορείς να μου το κάνεις αυτό. Το κόκκινο κραγιόν δεν μου πάει". Οπότε της είπα, ας το δοκιμάσουμε και αν δεν σου αρέσει, θα πάω να το συζητήσω με την Muccia Prada. Βρήκαμε έναν τόνο με τον οποίο να νιώθει άνετα και με εμπιστεύτηκε, γιατί είναι πολύ καλή μου φίλη. Της έβαλα κόκκινο κραγιόν και κράτησα το υπόλοιπο πρόσωπο σε ήσυχους, γήινους τόνους. Όλα ήταν απαλά. Και μου είπε: "Wow, ατή είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω κόκκινο κραγιόν και το λατρεύω".