Bottega Veneta Pour Homme: Η αρρενωπή πλευρά του οίκου

Bottega Veneta Pour Homme: Η αρρενωπή πλευρά του οίκου

Μέσα από ένα νέο, ιδιαίτερο ελιξίριο για τον άντρα

Ο ιταλικός οίκος που είναι ταυτισμένος με την κομψότητα, τη μοναδικότητα και την πολυτέλεια, αυτή τη σεζόν αποκαλύπτει την αρρενωπή πλευρά του μέσα από ένα άρωμα με ξεχωριστό χαρακτήρα: το Bottega Veneta Pour Homme.

Συνδυάζοντας απρόσμενα στοιχεία της τέχνης και της φύσης, αυτό το "ρουστίκ" ελιξίριο σημαδεύει την οσφρητική μνήμη- όπως άλλωστε κάθε αυθεντικός άντρας που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει για να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Πλούσιο, μυστηριώδες και διαχρονικό, το Bottega Veneta Pour Homme ανήκει στην κατηγορία των γοητευτικών woody, leathery αρωμάτων. Στην κορυφή του συναντάμε το πολύτιμο Λάβδανο Ανδαλουσίας (ένα από τα 40 συστατικά για την Παρασκευή του Μύρου), Περγαμόντο Καλαβρίας, Πεύκο Σιβηρίας και Κυπαρίσσι Βαλκανίων, στην καρδιά του κυριαρχούν ζεστές νότες από πικάντικη Πιπεριά Τζαμάικας, αιθέριο έλαιο Ελάτου Καναδά και Φασκόμηλο Μεσογείου. Τέλος οι νότες βάσης, όπως το Πατσουλί Ινδονησίας και μια νοσταλγική συμφωνία Δέρματος, προσδίδουν βάθος και κομψότητα.

Το κλασσικό μπουκάλι του γυναικείου αρώματος Bottega Veneta, σε αυτή την ανδρική εκδοχή, βλέπει τις καμπύλες του να γίνονται δυναμικές και το χρώμα του πιο σκοτεινό. Το όνομα του αρώματος σε πλατινέ χρώμα και το χαρακτηριστικό αποτέλεσμα" intrecciato" (πλεκτό) στον πυθμένα του μπουκαλιού, δείχνουν πως πρόκειται για χειροποίητο και διαχρονικό αντικείμενο, εμπνευσμένο από την βενετσιάνικη τέχνη επεξεργασίας του γυαλιού. Τα δερμάτινα δεσίματα και οι μεταλλικές λεπτομέρειες απλά επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά την αξεπέραστη αισθητική του οίκου.