Κάντε share: έρχεται μεγάλο beauty bazaar!

Κάντε share: έρχεται μεγάλο beauty bazaar!

Με αγαπημένα brands, σε απίστευτες τιμές! 

Είναι αναμφίβολα μια ευκαιρία που αξίζει να εκμεταλλευτείτε- ειδικά ενόψει νέας σεζόν που όλο και θέλουμε να ανανεώσουμε το beaute μας!

Από την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου μέχρι την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, θα "τρέχει" ένα εκπληκτικό beauty bazaar σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στα κεντρικά της Estee Lauder, όπου θα βρείτε όλα τα αγαπημένα brands του ομίλου σε τιμές- έκπληξη! Οι πύλες θα ανοίγουν καθημερινά από τις 11:00 έως τις 20:00 και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, θα διατίθενται και αριθμοί προτεραιότητας από τις 7:30 το πρωί- το σίγουρο είναι πάντως, ότι από τη στιγμή που θα μπείτε στο χώρο, η εξυπηρέτηση είναι άψογη και γρήγορη.

Πάρτε μια γεύση από τα brands που θα βρείτε: Estee Lauder, Clinique, MAC, DKNY, Tommy Hilfiger, Lab Series, Bobbi Brown, Darphin, Cartier, Lolita Lempicka, Pupa, Gianfranco Ferre αλλά και STR8, C-Thru, BU, Adidas, Orzene, Banderas καθώς και πολλά καταναλωτικά προϊόντα για το σπίτι.

Info: Τζαβέλλα 67 και Μεσογείων, Χαλάνδρι (στάση Μετρό Χολαργός).

Η πληρωμή γίνεται με: Μετρητά ή πιστωτικές κάρτες έως και 12 άτοκες δόσεις (απαραίτητη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, οι άτοκες δόσεις θα ισχύουν για ποσά άνω των 70€, από τις άτοκες δόσεις εξαιρείται η κάρτα MASTERCARD της CITIBANK)