Το λαμπερό, παστέλ look της Elizabeth Hurley

Το λαμπερό, παστέλ look της Elizabeth Hurley

Η πρέσβειρα της Estée Lauder για την Ροζ Εκστρατεία, εξακολουθεί να γοητεύει 

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εκστρατείας της Estée Lauder για τον Καρκίνο του Μαστού, η Elizabeth Hurley άναψε τα ροζ φώτα του BT Tower στο Λονδίνο εγκαινιάζοντας για άλλη μια χρονιά μια δυναμική ενέργεια που αφορά όλες μας.

Η 48χρονη Hurley δεν έκανε την έκπληξη- παρέμεινε σταθερή στα αγαπημένα της παστέλ χρώματα αλλά ήταν εκθαμβωτική. Η makeup artist Mary Greenwell που επιμελήθηκε το look της, αποκάλυψε στην Fashion Telegraph τα βήματα που ακολούθησε. Προετοίμασε την επιδερμίδα της με την μάσκα Radiance and Moisture Boosting Mask της SK-II και στη συνέχεια άπλωσε την Resilience Day Lift, την οποία χρησιμοποίησε ως primer.

Ακολούθησε η βάση, το φον ντε τεν στην απόχρωση Fresco και το Maximum Cover Concealer, Creamy Vanilla από την σειρά Double Wear της Estée Lauder. Στα ζυγωματικά χρησιμοποίησε το Bronzer, Terra του Tom Ford, και από πάνω άπλωσε το ρουζ Joues Contraste, Rose Initiale της Chanel. Για να το φιξάρει, χρησιμοποίησε την πούδρα από το μακιγιάζ της Charlotte Tilbury.

Στα μάτια, δημιούργησε smoky look με την σκιά Pure Color Instant Intense, Camo Chrome της Εstée Lauder και από πάνω πέρασε μια στρώση από τη σκιά Eye Color, Silver Topaz του Tom Ford. Έδωσε έμφαση στο βλέμμα με το μολύβι Espresso της Elizabeth Arden και τη μάσκαρα Sensai Volumizing Mascara. Τέλος στα χείλη απλωσε το Tawny Pink Lip Laquer του Tom Ford.