L'Absolu Velours: Το απόλυτο ματ κραγιόν

L'Absolu Velours: Το απόλυτο ματ κραγιόν

Ένα φετίχ για το φθινοπωρινό νεσεσέρ από τη Lancome

Το να βρεις το ιδανικο ματ κραγιόν δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση: θα πρέπει να συνδυάζει τις πλούσιες χρωστικές με μια φόρμουλα που δεν θα ξηραίνει τα χείλη προσπαθώντας να αποδώσει το ματ φινίρισμα.

Αυτό ακριβώς καταφέρνει το νέο L'Absolu Velours της Lancome, ένα κραγιόν ματ, φωτεινό και κομψό, που αφήνει τα χείλη βελούδινα και χαρίζει άνετο τελείωμα. Μια μια κίνηση, αυτό το υγρό κραγιόν δίνει εγγυημένο glamorous αποτέλεσμα χάρη στην αποκλειστική φόρμουλα «βελούδινου» gel για ένα λαμπερό και εξαιρετικά άνετο αποτέλεσμα με φωτεινές χρωστικές για έντονο χρώμα, καθώς περιέχει έξι φορές περισσότερες χρωστικές από ό, τι ένα παραδοσιακό gloss.

Τα L'Absolu Velours κυκλοφορούν σε εννέα απολύτως εντυπωσιακά χρώματα από την πιο σκούρα Velours de Violine, την εκθαμβωτική Velours de Magenta, τη φίνα Velours de Pétale και την υπέροχα πικάντικη Velours de Framboise μέχρι τη ζωηρή Velours de Pêche και την τολμηρή Velours de Grenade. Star απόχρωση, η Velours de Caprice, μια βελούδινη έκδοση της εμβληματικής απόχρωσης L'Absolu Rouge και η έκπληξη: η επανέκδοση της ιστορικής απόχρωσης Velours d'Étincelle, που δημιουργήθηκε αρχικά το 1955 και που αγαπήθηκε για αυτό το άγγιγμα λευκής απόχρωσης που χαρίζει ασύγκριτη λάμψη στα χείλη!