Μυστικό που μεταμορφώνει τα ξηρά μαλλιά!

Μυστικό που μεταμορφώνει τα ξηρά μαλλιά!

Βρίσκεται σε ένα λουλούδι που ανθίζει κάτω απο τις πιο δύσκολες συνθήκες

Η Kérastase μετράει πάντω από 30 χρόνια εξειδίκευσης στη φροντίδα των ξηρών μαλλιών. Μέσα σε αυτά τα χρόνια δημιούργησε φόρμουλες που άνοιξαν νέους δρόμους σε αυτό το κεφάλαιο και σήμερα έρχεται μία ακόμα σειρά που κάνει αίσθηση.

Η Nutritive Irisome είναι η 1η σειρά περιποίησης με φόρμουλες που δημιουργούν μια αποθήκη θρέψης για να θωρακίσουν τα μαλλιά ενάντια στην ξηρότητα: το εξειδικευμένο σύμπλοκο εντοπίζει τις πιο ξηρές ζώνες της τρίχας για να δώσει τη σκυτάλη στο Gluco-Active που διαχέει τα θρεπτικά συστατικά κατά μήκος της τρίχας και τέλος, το ευεργετικό εκχύλισμα της Ίριδας προσφέρει τα αντιοξειδωτικά συστατικά του προστατεύοντας την τρίχα από ο,τιδήποτε μπορεί να της προκαλέσει ξηρότητα.

TOUCHE

Η σειρά περιλαμβάνει 7 προϊόντα, 2 σαμπουάν, 1 γαλάκτωμα, 2 μάσκες και 2 star products: το Immersion Nutritive, ένα pre-shampoo όπως το περιγράφει η Kérastase, που εφαρμόζεται στο κομμωτήριο σε στεγνά μαλλιά για να τους δώσει μεγαδόσεις θρέψης και το Touche Perfection, ένα balm για τα ξηρά μαλλιά που γλιστράει στην τσάντα και μέσα σε δευτερόλεπτα λειαίνει τις άκρες και καταπολεμά το φριζάρισμα.