Νέο πρόσωπο στη Lancôme!

Νέο πρόσωπο στη Lancôme!

Η δροσερή, λαμπερή- και κόρη του Phil Collins- Lily

Με πατέρα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, και γιαγιά χορεύτρια κλασικού μπαλέτου, η Lily Collins μεγάλωσε σε έναν κόσμο απόλυτα συνδεδεμένο με την Τέχνη.

Αρχικά ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και στη συνέχεια έκανε το εκπληκτικό ντεμπούτο της στην ταινία The Blind Side με την Sandra Bullock και το 2009 στην ταινία Mirror Mirror, στο πλευρό της Julia Roberts, ενός ακόμα προσώπου της Lancôme. Θα τη δούμε ξανά στη μεγάλη οθόνη το 2014, με τη συμμετοχή της στην ταινία Love, Rosie, μια ρομαντική κομεντί βασισμένη στο μυθιστόρημα Where Rainbows End από την Ιρλανδή συγγραφέα Cecelia Ahern.

Λαμπερή και φινετσάτη, η Lily Collins – που έχει μια μοναδική ομοιότητα με την θρυλική Audrey Hepburn – θα κάνει το ντεμπούτο της στη Lancôme το 2014, με την Ανοιξιάτικη Συλλογή μακιγιάζ French Ballerine.

"Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο να έχεις επιλεγεί για να εκπροσωπείς τον οίκο Lancôme. Πάντα θαύμαζα τη μοναδική και ξεχωριστή εκτίμηση για την εσωτερική ομορφιά και χάρη, τη γοητεία και την απόλυτη λάμψη. Νιώθω απίστευτα τυχερή που έχω συμπεριληφθεί μεταξύ των πιο εμπνευσμένων γυναικών για μια από τις πιο διάσημες μάρκες του κόσμου. Είναι πραγματικά ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα" είπε για αυτή τη συνεργασία η Lily Collins.

Από την πλευρά της η Françoise Lehmann, General Manager of Lancôme International, δήλωσε: "Με τη γοητεία της, τη χάρη και το ζωηρό πνεύμα της, η Lily Collins είναι η τέλεια ενσάρκωση της θηλυκότητας σύμφωνα με τη Lancôme. Είμαστε ευχαριστημένοι που θα ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας με τη Lily, που φέρνει μια ανανεωμένη αίσθηση λάμψης και νεανικότητας στη Lancôme" .