Τα καλύτερα για την επιδερμίδα σας!

Τα καλύτερα για την επιδερμίδα σας!

Με την καμπάνια «Κάθε Μέρα Κερδισμένη Μέρα»  από τη Nivea

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να μοιραζόμαστε στιγμές, συνήθειες, αγάπη με τους δικούς μας ανθρώπους! Και η Nivea ανταποδίσει την αγάπη που εισπράττει όλα αυτά τα χρόνια με ένα νέο κύκλο προσφορών 1+1 σε όλα τα προϊόντα της- και όχι μόνο αυτό, αλλά δίνει παράλληλα την ευκαιρία στους φίλους της να κερδίσουν πλούσια δώρα για να τα μοιραστούν και αυτοί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!


Και αυτή τη σεζόν, τρέχει η καμπάνια «Κάθε Μέρα Κερδισμένη Μέρα», όπου η Nivea προσφέρει με κάθε προϊόν που αγοράζετε, άλλο ένα εντελώς δωρεάν. Επιπλέον, μέσα από τα ειδικά αυτοκόλλητα που βρίσκονται επάνω στις συσκευασίες με τις προσφορές 1+1, μπορείτε να δείτε αμέσως αν κέρδισατε ένα από τα μοναδικά δώρα που προσφέρει:
Διαμονή για δύο σε ένα Resort Spa για μία εμπειρία χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, δωροεπιταγή αξίας 50€ για ένα απολαυστικό γεύμα για δύο, Gift card αξίας 100€ για ανέμελα ψώνια, δύο ποδήλατα για βόλτες που αξίζει να τις μοιράζεσαι, δύο μπουρνούζια NIVEA, 100 γεύματα για 2 άτομα και 100 δωροεπιταγές- και εσείς δεν έχετε παρά να απολαύσετε και να μοιραστείτε την μοναδική φροντίδα Nivea, τόσο απλά!