Ένας (ακόμα) λόγος να ανυπομονούμε για την άνοιξη!

Ένας (ακόμα) λόγος να ανυπομονούμε για την άνοιξη!

MAC και Proenza Schouler έχουν ετοιμάσει hot συλλογή μακιγιάζ! 

"Πάντα θαύμαζα το όραμα των Jack και Lazaro και την οπτική τους" είπε ο James Gager, Creative Director και Senior Vice President της MAC, καθώς ανακοίνωνε την super αυτή συνεργασία που έρχεται τον Απρίλιο. "Έχουμε δουλέψει μαζί backstage δημιουργώντας υπέροχα looks για τ α shows τους αι είναι συναρπαστικό να τους βλέπω να εξελίσσονται. Έχουν μια πολύ ιδιαίτερη αίσθηση για τα μακιγιάζ που προτείνουν κάθε σεζόν. Ήταν μοναδική εμπειρία η συνεργασία μας, να φέρουμε δηλαδή στις πελάτισσές μας το όραμά τους για την ομορφιά"

Από την πλευρά τους οι Jack McCollough και Lazaro Hernandez του οικου Proenza Schouler είπαν: "Η ομορφιά πάντα έπαιζε τεράστιο ρόλο σε αυτό που κάνουμε στο catwalk και η MAC ήταν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές μας. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που θα εκφράζει τη γυναίκα Proenza Schouler και επειδή η MAC είναι βαθιά συνδεδεμένη με τη μόδα, ξέραμε πώς θα καταλάβαιναν το όραμά μας."

Η συλλογή θα αποτελείται από Ombre Face Powders, Lipsticks, Pro Longwear Eye Liners και Lip Pencils, Nail Lacquers, και ένα πινέλο για πούδρα. Φωτογράφος της καμπάνιας, ο Mario Sorrenti.