Dove Soap: γνωρίζετε την ιστορία του;

Dove Soap: γνωρίζετε την ιστορία του;

Flashback στο διαχρονικά αγαπημένο σαπούνι

Έκανε το ντεμπούτο του το 1957: το σαπούνι Dove έγινε γνωστό ως «Πρωτότυπο Σαπούνι Ομορφιάς Dove», εξαιτίας της σύνθεσής του και προωθήθηκε ως ένα καλλυντικό σαπούνι ομορφιάς, καθώς σύμφωνα με κλινικές μελέτες ήταν πιο ήπιο για τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τη δεκαετία του 1970, μια ανεξάρτητη κλινική δερματολογική μελέτη, απέδειξε ότι το καλλυντικό σαπούνι ομορφιάς Dove, ήταν πιο απαλό προς το δέρμα σε σύγκριση με 17 κορυφαία σαπούνια της αγοράς.


Πολλές δεκαετίες αργότερα, το σαπούνι Dove εξακολουθεί να θεωρείται ιδανική λύση για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Σύγχρονες επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι το σαπούνι Dove είναι πιο φιλικό για τις πρωτεΐνες της επιδερμίδας. Σε αντίθεση με το κοινό σαπούνι, το Dove στηρίζεται στην τεχνολογία DEFI με φυσικά για την επιδερμίδα λιπίδια και ¼ ενυδατική κρέμα, που φροντίζουν το δέρμα με τον καλύτερο τρόπο.

Και βέβαια, η φιλοσοφία του πρώτου σαπουνιού Dove εξελίχθηκε σε μια σειρά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας με φόρμουλες που την βοηθούν να διατηρήσει τα επίπεδα ενυδάτωσης που χρειάζεται για να παραμείνει υπέροχα απαλή- από εξαιρετικά αφρόλουτρα, μέχρι αποσμητικά και προϊόντα περιποίησης μαλλιών.