Κομψότητα Armani... ως τα άκρα!

Κομψότητα Armani... ως τα άκρα!

Ήρθαν τα νέα βερνίκια νυχιών του οίκου

Ο Giorgio Armani δεν θα μπορούσε να αφήσει το mani μας χωρίς το άγγιγμά του: ήδη μπήκαν στη σειρά μακιγιάζ τα νέα nail lacquers τα οποία χάρη στον συνδυασμό δύο ρητινών & ενός νέου πολυμερούς Κρυστάλλινης Λάμψης προσφέρουν εύκολο μανικιούρ με ένα μόνο πέρασμα, μακράς διάρκειας χρώμα και εύκολη εφαρμογή χάρη στο εξειδικευμένο πινέλο Set & Stretch.

Ένα από τα πλεονεκτήματα των βερνικών είναι και η "Μεταμορφώσιμη Υφή"- δηλαδή, ότι το βερνίκι έχει υφη gel που είναι μεν υγρή αλλά δεν στάζει κατά την εφαρμογή.

Όσο για τα χρώματα, θα σας βάλουν σε μεγάλο πειρασμό: Τέσσερις αποχρώσεις Acqua, εμπνευσμένες το μπλε της νότιας πλευράς της Pantelleria, πέντε αποχρώσεις του Κόκκινου, από την κινέζικη λάκα στο σκούρο κόκκινο, πέντε αποχρώσεις φυσικών μεσαίων τόνων από μπεζ στο αγαπημένο σκούρο greige του Μαέστρο.

Info: Τα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης Giorgio Armani, θα τα βρείτε στις boutiques Giorgio Armani στα παρακάτω καταστήματα: Hondos Center, Μέρλιν 6, Κολωνάκι/ Hondos Center, Άλσους 3, Γλυφάδα / Hondos Center, Κολοκοτρώνη 3, Κηφισιά / Hondos Center, Απ. Πολιτεία, Γεωρ. Σχολής 84, Πυλαία Θεσσαλονίκης / Attica-City Link, Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα

Διαβάστε ακόμα:

Το Καλειδοσκόπιο του Giorgio Armani

Παστέλ κομψότητα στο show του Giorgio Armani

8 αρώματα... νέας σεζόν!