3 tips μακιγιάζ από την Emma Watson

3 tips μακιγιάζ από την Emma Watson

Μυστικά που έμαθε στα πλατώ από τους ειδικούς

Η Emma Watson μίλησε στην Fashion Telegraph και αποκάλυψε μερικά από τα tips&tricks που έμαθε στα πλατώ

1. Ξεκινήστε με έναν καθαρό καμβά.

Η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας είναι το καλύτερο σημείο εκκίνησης για το μακιγιάζ. Αν φροντίζετε την επιδερμίδα σας θα χρειαστείτε λιγότερο makeup. Αφιερώνω περισσότερο χρόνο στην περιποίηση της επιδερμίδας μου από ο,τιδήποτε άλλο. Κάνω πολύ προσεκτικό ντεμακιγιάζ πριν κοιμηθώ- χρησιμοποιώ ένα μαλακό ύφασμα για να απομακρύνω το Gentle Cream Cleanser της MV Organic που χρησιμοποιώ και βάζω ενυδατική. Αν ήμουν σε γυρίσματα και έχω πολύ μακιγιάζ, είμαι ακόμα πιο προσεκτική με τον καθαρισμό. Έχω εμμονή με τα αντηλιακά, επίσης- φοράω δείκτη προστασία τουλάχιστον 15 κάθε μέρα.

2. Προσοχή στο bronzer

Μπορεί μερικές φορές να δείχνει ψεύτικο, ειδικά αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, όπως εγώ. Καλύτερα να επιλέξετε ένα ροζ blush, που δίνει λάμψη και απαλό χρώμα υγείας. Το ροζ κάνει αμέσως την επιδερμίδα να δείχνει πιο υγιή και χωρίς να φαίνεται πως έχετε βαφτεί. Αγαπημένο μου είναι το Convertible Colour, Fuchsia της Stila.

3. Έμφαση στα χείλη

Πάντα μου άρεσε το μακιγιάζ. Μεγάλωσα ανάμεσα σε makeup artists- τους βλέπω σαν θετούς γονείς- οποτε έχω μάθει πολλά απο αυτούς, όπως τη δύναμη που έχει ένα κραγιόν. Όμως, κραγιόν φοράω κυρίως το βράδυ. Το πρωί, προτιμώ ένα lip balm σε ροζ απόχρωση, όπως το Lemon Berry της Figs & Rouge. Πάντα μου αρεσε να βάφομαι μόνη μου και συχνά το κάνω για το κόκκινο χαλί- και βάφω και τις φίλες μου! Όταν θέλω χρώμα στα χείλη και τα νύχια, φοράω το κραγιόν Rouge Ιn Love και το βερνίκι Vernis In Love της Lancome.