Μη χάσετε την ευκαιρία: 2 από τα καλύτερα προϊόντα καθαρισμού σε super τιμή!

Μη χάσετε την ευκαιρία: 2 από τα καλύτερα προϊόντα καθαρισμού σε super τιμή!

Η Lancaster αγαπάει την επιδερμίδα-και το budget σας! 

Κορυφαία στην κατηγορία τους, τα προϊόντα καθαρισμού της Lancaster είναι ανάμεσα στα must για δροσερή, φωτεινή επιδερμίδα.

Αν τα έχετε ήδη δοκιμάσει, δεν χρειάζονται συστάσεις- αν όχι, ένα έχω να σας πω: οτι αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία να τα γνωρίσετε, και θα με θυμηθείτε! Σε περιορισμένα αποθέματα, λοιπόν, κυκλοφορούν οι συσκευασίες της Lancaster με 2 προϊόντα καθαρισμού, γαλάκτωμα και τονωτική λοσιόν 400 ml, με ενδεικτική λιανική τιμή 45 ευρώ από 64 ευρώ που θα είχαν αν τα αγοράζατε σε κανονική τιμή!

Η "ροζ" ιεροτελεστία καθαρισμού, είναι ιδανική για γυναίκες με ξηρή, ευαίσθητη επιδερμίδα, και βασίζεται σε νέκταρ εκλεκτών τριαντάφυλλων. Το Comfort Cleansing Milk απομακρύνει τέλεια τους ρύπους και το μακιγιάζ ενώ το Toner έρχεται στη συνέχεια να δροσίσει και να καταπραύνει την επιδερμίδα ακόμα περισσότερο.

Η "λευκή" ιεροτελεστία, απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος, και στην καρδιά της έχει ένα μπουκέτο από λευκά λουλούδια, αναζωογονητικά και ενυδατικά. Το Softening Cleansing Milk αφήνει καθαρή την επιδερμίδα και το Softening Perfecting Toner τελειοποιεί τον καθαρισμό, προετοιμάζει για να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα προϊόντα φροντίδας και αφήνει δροσερό το πρόσωπο.

Διαβάστε ακόμα:

Οι δυσχρωμίες "κλέβουν χρόνια" απο την επιδερμίδα- σταματήστε τις!

5 θαυματουργά συστατικά για τέλεια επιδερμίδα!

Cate Blanchett: "Θέλω να αποκαλύπτω την επιδερμίδα μου"