Ερωτευτήκαμε: Το νέο blush του Guerlain!

Ερωτευτήκαμε: Το νέο blush του Guerlain!

Υπέροχο design, εξαιρετικό αποτέλεσμα

Η θηλυκότητα έχει πολλά πρόσωπα και ο οίκος Guerlain αυτή τη σεζόν εξερευνά τον αισθησιασμό και τη σαγήνη- πάντα με τον μοναδικό, classy τρόπο του.

Στη φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ ανακαλύψαμε ένα πολύ ενδιαφέρον προϊόν: το 4-Colours Blush, ένα ρουζ που μας κέρδισε για όλους τους λόγους! Με την πρώτη ματιά, το design του είναι παιχνιδιάρικο αλλά και φινετσάτο, ένα μικρό αριστούργημα. Στη συνέχεια, η φόρμουλα, η ευωδιά της (μια ελαφριά εσάνς βιολέτας) και τα χρώματα είναι προσεγμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις συνδυάζονται σε ένα προϊόν, για απόλυτο χρώμα υγείας και λάμψη: ελαφρύ ροζ που φωτίζει τα ζυγωματικά, κοραλί για λίγη περισσότερο ένταση στα μάγουλα, μπεζ για να δώσει ένα βελούδινο φινίρισμα και μια απόχρωση του raspberry για μια πινελιά φρεσκάδας.

Για ένα φυσικό look περάστε το πινέλο σας και από τις τέσσερις αποχρώσεις και απλώστε το ρουζ στα μάγουλά σας. Για σοφιστικέ εφέ, απλώστε την πιο σκούρα απόχρωση στο κόκκαλο κάτω από τα ζυγωματικά, και μετά κάντε blending με τις πιο ανοιχρόχρωμες αποχρώσεις, απλώνοντας τις με κινήσεις προς τα έξω.