Ibuki σημαίνει: Νέα Πνοή στην επιδερμίδα σας!

Ibuki σημαίνει: Νέα Πνοή στην επιδερμίδα σας!

Η νέα σειρά- αριστούργημα της Shiseido

Το σενάριο είναι γνωστό: Στρες και επιθετικοί παράγοντες που έχουν άμεση σχέση με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, κάνουν τα επιφανειακά κύτταρα της επιδερμίδας να συστέλλονται δημιουργώντας μια ασταθή κατάσταση. Αποτέλεσμα: προβλήματα στην επιδερμίδα που τείνουν να εμφανίζονται ξανά και ξανά.

Η Shiseido έρχεται να βγάλει την επιδερμίδα μας από αυτή τη δύσκολη θέση, δημιουργώντας μια σειρά που κλείνει μέσα της την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας. Το όνομά της, Ibuki που στα ιαπωνικά σημαίνει ένα είδος εσωτερικής δύναμης που μας βοηθάει να αντιστεκόμαστε στις αντιξοότητες. Όπως, λοιπόν, δηλώνει το όνομά της, η σειρά Ibuki απευθύνεται στις γυναίκες μεταξύ 20-30 ετών, και έρχεται για να βοηθήσει την επιδερμίδα να αντισταθεί σε ό,τι την ταλαιπωρεί.

Κάθε προϊόν της σειράς, έχει αποστολή να αυξήσει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας στις υπεριώδεις ακτίνες, στην ξηρότητα και στο καθημερινό στρες, εμποτίζοντάς την με υγρασία μεγάλης διάρκειας. Έτσι η επιδερμίδα είναι άριστα ενυδατωμένη, ώστε να μπορεί να διατηρεί τη σφριγηλή, υγιή όψη και την ζωντάνια της.

Η λύση που βρήκαν οι ερευνητές της Shiseido και βρίσκεται στην καρδιά της Ibuki: είναι η Shape Memorizing Cell Technology, που αναστέλλει τη συστολή των κυττάρων και αναπληρώνει τα επιφανειακά κύτταρα που έχουν συσταλεί λόγω της έκθεσης στους επιθετικούς παράγοντες, διοχετεύοντας υγρασία, για να τα επαναφέρει στη βέλτιστη κατάσταση. Επιπλέον, βοηθά την επιφανειακή στιβάδα να "απομνημονεύσει" το σχήμα των κυττάρων στη βέλτιστη κατάστασή τους, όταν τα επιφανειακά κύτταρα είναι τέλεια διατεταγμένα, ώστε να εξασφαλίζουν αποτελεσματική ανθεκτικότητα.

Η σειρά αποτελείται από τα basics της καθημερινής φροντίδας: το Gentle Cleanser ένα προϊόν που δημιουργεί έναν βελούδινο, κρεμώδη αφρό και καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, το Purifying Cleanser, ένα αναζωογονητικό scrub που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, το Softening Concentrate, μια συμπυκνωμένη λοσιόν που διεισδύει γρήγορα και βαθιά στην επιφάνεια της επιδερμίδας και την τροφοδοτεί με υγρασία, το Refining Moisturizer, ένα ενυδατικό προϊόν πολλαπλής δράσης που βελτιώνει αισθητά τους ορατούς πόρους, τα σημάδια από σπυράκια και ατέλειες και την τραχύτητα της επιδερμίδας, την Refining Moisturizer Enriched με πιο πλούσια υφή, το Protective Moisturizer που είναι ενισχυμένο με SPF 15 και την Eye Corrective Cream, μια δροσερή κρέμα ματιών που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, το οίδημα και τις λεπτές γραμμές και κάνει το βλέμμα ξεκούραστο και νεανικό.