Πώς θα φρεσκάρετε το πρόσωπό σας σε χρόνο dt!

Πώς θα φρεσκάρετε το πρόσωπό σας σε χρόνο dt!

Και 2 ακόμα tips μακιγιάζ από την Pat McGrath

Η διάσημη makeup artist και Creative Director της Max Factor, μίλησε το site του elle και μοιράστηκε μερικά έξυπνα tips μακιγιάζ:

1. Το μυστικό για να απλώσετε τέλεια το φον ντε τεν. Το απλώνω πάντα με πινέλο και χρησιμοποιώ τα δάχτυλά μου για το blending. Όταν απλώνετε το φον ντε τεν με το πινέλο, το αποτέλεσμα είναι βαρύ- αλλά αν χρησιμοποιήσετε πινέλο και μετά κάνετε blending, μοιάζει περισσότερο σαν ενυδατική με χρώμα, είναι πιο όμορφο. Μετά βάλτε concealer με ένα λεπτό πινέλο, όπου υπάρχουν ατέλειες.

2. Το μυστικό για τέλειο cat eye. Όσο πιο παχύ το eyeliner τόσο πιο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσετε. Σχηματίστε τη γραμμή που θέλετε με ένα μολύβι και διορθώστε τα λάθη με λίγο προϊόν ντεμακιγιάζ.

3. Πώς θα φρεσκάρετε στα γρήγορα το πρόσωπό σας μετα από μια πτήση.

Χρησιμοποιήστε μια πολύ καλή μάσκα προσώπου, μια καλή ενυδατική και μια μάσκα ματιών κατά τη διάρκεια της πτήσεις. Έχετε μαζί σας ένα ωραίο φον ντε τεν, ένα μολύβι ματιών μαύρο ή καφέ, μια σκιά και μια μάσκαρα. Για ακόμα πιο γρήγορο φρεσκάρισμα, αναμείξτε το κραγιόν σας με λίγο balm, ώστε να δημιουργήσετε ένα stain. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φον ντε τεν σας ως concealer.