Πώς θα κάνετε τις βλεφαρίδες σας... θεϊκές!

Πώς θα κάνετε τις βλεφαρίδες σας... θεϊκές!

Δοκιμάστε το trick της celebrity makeup artist, Charlotte Tilbury

Μία από τις αγαπημένες makeup artists του Hollywood, η Charlotte Tilbury, μίλησε στο Style.com για το φετίχ της, τη μάσκαρα, και αποκάλυψε πώς τη φοράει η ίδια.

"Μεγάλωσα στην Ibiza, στην Ισπανία, αλλά πήγα εσωτερική σε σχολείο στην νότια Αγγλία όταν ήμουν 13 χρονών. Σε σύγκριση με τις Ισπανίδες, οι Αγγλίδες φορούσαν αρκετό μακιγιάζ και ήταν κούκλες. Θυμάμαι να βάζω μάσκαρα και οι ξανθές βλεφαρίδες μου να μεταμορφώνονται αυτόματα- το ίδιο και η προσωπικότητά μου. Δεν θυμάμαι ποια ήταν η πρώτη μάσκαρα που χρησιμοποίησα αλλά είχα εμμονή με την Helena Rubinstein και την Estee Lauder, που φορούσε η μητέρα μου.

Τώρα, λατρεύω την Extreme Mascara στην απόχρωση Raven, του Tom Ford, την Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara της Estée Lauder και την Ιnimitable της Chanel.

Δεν έχω καταφέρει να βρω μια μάσκαρα που να κάνει τα πάντα, οπότε φοράω πολλές μαζί. Ξεκινάω πάντα γυρίζοντας τις βλεφαρίδες μου με το ειδικό ψαλιδάκι και μετά απλώνω layers από διαφορετικές φόρμουλες για να δώσω μήκος, λάμψη και διαχωρισμό. Επίσης μου αρέσει να "τραβάω" το βουρτσάκι της μάσκαρα προς τα πάνω και έξω, προς την εξωτερική γωνία των ματιών, γιατί έτσι δημιουργείται ένα "γατίσιο" βλέμμα που υπνωτίζει.

Η μάσκαρα έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο στην φιλοσοφία μου ως makeup artist γιατί όταν φοράς το μακιγιάζ σου, νιώθεις αυτοπεποίθηση και δύναμη- πως μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. "