Κολλαγόνο: Ώρα για αλήθειες

Κολλαγόνο: Ώρα για αλήθειες

Ακούμε για ανάπλαση κολλαγόνου, για μεθόδους και κρέμες που υπόσχονται θαύματα... πόσο ακριβή είναι όλα αυτά που λέγονται;  Πόσο σημαντικό είναι το κολλαγόνο; Οι ειδικοί των ιατρείων Medi Cosmetic απαντούν.

Το κολλαγόνο είναι μία ινώδης πρωτεΐνη, που αποτελεί το βασικότερο συστατικό του συνδετικού ιστού του δέρματος, των οστών και των τενόντων μας, είναι αυτό που με άλλα λόγια κρατά "κολλημένο" το σώμα μας. Η παραγωγή του αρχίζει να μειώνεται αισθητά, κυρίως μετά τα 30 μας χρόνια, όπου οι αλλαγές εμφανίζονται σε σώμα και πρόσωπο. Έτσι, παρατηρείται χαλάρωση σε κοιλιά, γλουτούς, μπράτσα κ.α. οι κόκκινες ραγάδες γίνονται άσπρες, ενώ οι ρυτίδες του προσώπου γίνονται ολοένα και πιο έντονες, τη στιγμή μάλιστα που το πρόσωπο δείχνει να χάνει τη σφριγηλότητά του. Ναι είναι αλήθεια! Για όλα αυτά, ευθύνεται το κολλαγόνο!

Δυστυχώς καμία κρέμα, όση περιεκτικότητα σε κολλαγόνο και αν αναφέρει ότι έχει, δεν μπορεί να αποκαταστήσει το... χαμένο έδαφος. Ο λόγος βρίσκεται στη δομή του ίδιου του μορίου του κολλαγόνου, το οποίο είναι τόσο μεγάλο, που δεν είναι σε θέση να διαπεράσει το δέρμα και να "διορθώσει" οποιαδήποτε ζημιά. Έτσι, όποιο μικρό αποτέλεσμα βλέπετε είναι επιφανειακό και παροδικό, ενώ η παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού σας συνεχίζει ακάθεκτη να μειώνεται.

Τι μπορώ να κάνω;
Στα Ιατρεία Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, εφαρμόζουμε κατ' αποκλειστικότητα για την Ελλάδα, 2 κορυφαίες μεθόδους, με τεράστια δείγματα επιτυχίας στο εξωτερικό.

Για τη σύσφιξη
Η Ραδιοανάπλαση, η μέθοδος που χρησιμοποιεί τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων, για να κινητοποιήσει την παραγωγή του κολλαγόνου του οργανισμού, έχει να επιδείξει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ολική σύσφιξη του σώματος και τη σμίλευση της σιλουέτας. Με το να διεισδύουμε στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, επιτυγχάνουμε την πλήρη αναδόμηση του κολλαγόνου, με αποτέλεσμα να πραγματοποιείται σύσφιξη "από μέσα προς τα έξω" και όχι το αντίθετο, όπως κάνουν οι κρέμες και άλλες θεραπείες.

Για τις ατέλειες
Λευκές ραγάδες, ρυτίδες προσώπου, "πόδι της χήνας" δίπλα στα μάτια, βρίσκουν την απόλυτη λύση: την Ενέσιμη Ραδιοσυχνότητα. Πρόκειται μία πρωτοποριακή μέθοδο, με την οποία καταφέρνουμε να "ξυπνήσουμε" την παραγωγή κολλαγόνου, χρησιμοποιώντας τη φυσική άμυνα του οργανισμού. Δεν εγχέεται καμία χημική ουσία, αλλά πραγματοποιείται ελεγχόμενη θερμική διέγερση, την οποία ο οργανισμός μας αντιλαμβάνεται και παράγει κολλαγόνο για να την αντιμετωπίσει. Έτσι, οι ρυτίδες γεμίζουν από μέσα (ακόμα και οι πιο δύσκολες, όπως αυτές πάνω από τα χείλη), ο ουλώδης ιστός (οι ραγάδες) σπάει και έρχονται τα υγιή κύτταρα στην επιφάνεια, ενώ όλη η διαδικασία είναι εντελώς αναίμακτη και ανώδυνη.

Μην αφήσετε την παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού να φθίνει! Αντιμετωπίστε το με δραστικές λύσεις, που χαρίζουν μόνιμα, άμεσα και εντελώς φυσικά αποτελέσματα.

www.medicosmetic.gr

Κηφισιά: 210 6232400 / Σύνταγμα: 210 3232722 / Πατησίων: 210 8833800