Τα νέα "σχέδια" του Derek Lam!

Τα νέα "σχέδια" του Derek Lam!

Δεν προορίζονται για την ντουλάπα αλλά για το νεσεσέρ των beauty addicts! 

Μετά τον Jason Wu, τον Marc Jacobs, τον Alber Elbaz, ένα ακόμα πολυσυζητημένο πρόσωπο της fashion industry "προσγειώνεται" στον πλανήτη της ομορφιάς.

Ο λόγος για τον Derek Lam, που σε αυτό το project δεν είναι μόνος: συνεργάζεται με τον Tom Pecheux και την Estee Lauder, πράγμα απολύτως φυσικό καθώς εδώ και αρκετές σεζόν δουλεύουν στενά στο backstage των shows του σχεδιαστή.

"Μου αρέσει η ιδέα πως οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μακιγιάζ μου όπως τη συλλογή μου ready-to-wear- σαν ένα κομμάτι της γκαρνταρόμπας τους που δημιουργεί μια προσωπικότητα και ένα στυλ" εξήγησε ο Derek Lam στο WWD. "Επίσης θέλω να "μεταφέρω" στην ομορφιά αυτό που βλέπω στα υφάσματα και τις υφές".

Το makeup set θα περιλαμβάνει ένα eyeliner σε navy blue, μια χρυσή σκιά, μια μάσκαρα, ένα ροζ κραγιόν και ένα nude gloss με μεταλλικές νιφάδες και θα φιλοξενείται σε ένα ειδικό clutch που θα σχεδιάσει ο designer. "Καμία γυναίκα δεν έχει το χρόνο να γυρίσει σπίτι της, να κάνει μπάνιο και να ξαναβαφτεί. Οι γυναίκες θέλουν να φρεσκάρουν κάπως το μακιγιάζ τους για να συνεχίσουν το υπόλοιπο της μέρας και το βράδυ τους" συμπλήρωσε για το set που υπογράφει και που θα κυκλοφορήσει στην αμερικάνικη αγορά τον Ιανούαριο του 2014.