Ισχυρή δράση κατά των ρυτίδων!

Ισχυρή δράση κατά των ρυτίδων!

Με την δύναμη της βταμίνης C και την υπογραφή της La Roche -Posay!

Έχοντας μελετήσει πολύ καλά τις ιδιότητες της Βιταμίνης C, η La Roche-Posay δημιούργησε ένα δραστικό προϊόν κατά των ρυτίδων, ιδανικο για τις γυναίκες που αναζητούν ενισχυμένη αντιγηραντική δράση.

Ο λόγος για την Redermic C, που συνδυάζει τη δύναμη της Βιταμίνης C με τη Μανόζη και τα Κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος.

Η Μανόζη, μονοσακχαρίτης φυτικής προέλευσης, συμβάλει στην ανανέωση της επιδερμίδας και την αύξηση του πάχους της, ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό, αποκαθιστώντας το φυσικό σύστημα ενυδάτωσης του δέρματος και έτσι το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και ομοιόμορφο και αντανακλά καλύτερα το φως.

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι φυσικό συστατικό στο δέρμα και έχει την ικανότητα να συγκρατεί 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, με αποτέλεσμα να ενισχύει την κυτταρική συνοχή και να προσφέρει εντατική ενυδάτωση μακράς διάρκειας. Η κατάτμησή του σε κλάσματα έχει ως αποτέλεσμα να διεισδύει και να απορροφάται βαθύτερα στους κυτταρικούς δεσμούς- εκεί λειτουργεί σαν ζελ, προσδίδοντας πυκνότητα και ελαστικότητα στο δέρμα. Το δέρμα συγκρατεί περισσότερο νερό και παραμένει ενυδατωμένο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κι έτσι ανακτά την ελαστικότητά του, ενώ οι ρυτίδες λειαίνονται αισθητά κατά τη εφαρμογή.