Serum σε έλαιο: μια φόρμουλα που δεν έχετε ξαναδεί!

Serum σε έλαιο: μια φόρμουλα που δεν έχετε ξαναδεί!

Η Biotherm υπογράφει ένα εκπληκτικό προϊόν νύχτας

Η Biotherm έχει παράδοση στη δημιουργία πρωτοποριακών συνθέσεων και υφών και αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της: το Blue Therapy Serum-In-Oil είναι ένα προϊόν που συνδυάζει έναν ορό με ένα έλαιο σε μια σύνθεση που έχει την ιδιότητα να μετασχηματίζεται στην επιδερμίδα.

Ενώ τα περισσότερα έλαια αφήνουν μια αίσθηση θερμότητας και λιπαρότητας στην επιδερμίδα, και οι οροί συνήθως δεν προσφέρουν επαρκή αίσθηση θρέψης, το Serum-in-oil δημιουργεί αίσθηση δροσιάς κατά την εφαρμογή και μετασχηματίζεται κάτω από τα δάχτυλα για να γίνει ένα με την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και απαλή.

Βασικό συστατικό του, το έλαιο από φύκη Ulkenia, που ανακαλύφθηκε πριν από περισσότερο από 30 χρόνια και χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενός συμπληρώματος διατροφής ωμέγα 3 αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) για τα οφέλη του στην υγεία. Το πολύτιμο έλαιο περιέχει 40% συγκέντρωση σε DHA, ένα βασικό ωμέγα 3 που αποτελεί επίσης συστατικό της δομής των κυτταρικών μας μεμβρανών.

Το Blue Therapy Serum-in-oil δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, και μεταμορφώνει την επιδερμίδα: αναπληρώνεται, γίνεται βελούδινα λεία και φωτεινή. Μετά από ένα μήνα, βλέπετε ορατά αποτελέσματα στη μείωση της όψης των ρυτίδων, στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και τη φωτεινότητα, βασικά χαρακτηριστικά μιας νεανικής επιδερμίδας.