Rosie Huntington-Whiteley: Ποιο είναι το αγαπημένο της προϊόν ομορφιάς;

Rosie Huntington-Whiteley: Ποιο είναι το αγαπημένο της προϊόν ομορφιάς;

Το διάσημο μοντέλο/ηθοποιός μίλησε στη Vogue

"Στην καθημερινότητά μου δεν κάνω πολλά, δεν είμαι υπομονετική" είπε η Rosie Huntington- Whiteley σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο site της Vogue.

"Μερικές φορές, όταν έχω χρόνο, περνάω τα μαλλιά μου με ένα σίδερο. Το brand Sarah Potempa έχει ένα απίθανο σίδερο που λέγεται The Beachwaver που είναι πανεύκολο στη χρήση. Ο hairstylist George Northwood κάνει τα μαλλιά μου για περισσότερα από 10 χρόνια, και όχι απλά είναι ένας από τους καλύτερούς μου φίλους αλλά είναι super ταλαντούχος και με τρομερό χιούμορ. Μου αρέσει να κρατάω τους ίδιους ανθρώπους γύρω μου... με κάνει να αισθάνομαι χαλαρή και ασφαλής, συν το ότι είναι πολύ πιο ευχάριστο να δουλεύεις με τους φίλους σου!".

Αγαπημένο της προϊόν ομορφιάς είναι ένα ρουζ- συγκεκριμένα το Cheek Stain της Tarte, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα μελλοντικά της σχέδια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να την δούμε πιο ενεργά στην beauty industry. Μέχρι στιγμής η Rosie Huntington- Whiteley έχει σχεδιάσει τη δική της σειρά lingerie για την Marks & Spencer, και σε ερώτηση της Vogue αν θα έκανε τη δική της σειρά ομορφιάς, απάντησε πως δεν το αποκλείει!