Ταλαιπωρείστε από λιπαρότητα στα μαλλιά;

Ταλαιπωρείστε από λιπαρότητα στα μαλλιά;

Η Apivita έχει όχι μία, αλλά 3 εξειδικευμένες λύσεις! 

Εδώ και χρόνια η Apivita ασχολείται με τις ανάγκες των μαλλιών και εξελίσσει τις φόρμουλές της, πάντα με βάση πλούσιες φυτικές συνθέσεις, επιστημονικά συστήματα και μια πληθώρα βιολογικών εκχυλισμάτων και αιθερίων ελαίων, που προστατεύουν, ενυδατώνουν, καταπραΰνουν και «χτίζουν» την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών.

Επιπλέον, τα Apivita Propoline Shampoo έχουν και μια αποκλειστική καινοτομία: Η Apivita αντικαθιστά το νερό σε όλα τα προϊόντα της σειράς με έγχυμα δενδρολίβανου το οποίο συμβάλλει στην τόνωση των μαλλιών!

Στη σειρά βρήκαμε 3 προτάσεις που αφορούν στα μαλλιά με λιπαρότητα, ανάλογα με τον τύπο και την ένταση του προβλήματος.

- Το Σαμπουάν Εξισορρόπησης για την Έντονη Λιπαρότητα με μέντα & πρόπολη, συμβάλει στη ρύθμιση της υπερέκκρισης σμήγματος, καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ερεθίζει και εξυγιαίνει το τριχωτό, χαρίζει μοναδική αίσθηση δροσιάς και διατηρεί τη φυσική υγρασία των μαλλιών, αφήνοντάς τα λαμπερά και ανάλαφρα.

2

- Το Σαμπουάν για Λιπαρά Μαλλιά με δεντρολίβανο & πρόπολη, χωρίς SLES, επιφανειοδραστικό που μπορεί να προκαλέσει με συχνή χρήση ερεθισμό στο τριχωτό και υπερπαραγωγή σμήγματος. Καθαρίζει σε βάθος και εξισορροπεί τη λιπαρότητα χωρίς να ερεθίζει το τριχωτό και αποτοτελεί ιδανική πρόταση για όσους λούζονται συχνά και χαρίζει λάμψη και όγκο στα μαλλιά.

3

- Το Σαμπουάν για Μαλλιά με Λιπαρές Ρίζες και Ξηρές Άκρες με τσουκνίδα & μέλι, εξισορροπεί τη λιπαρότητα στις ρίζες, διατηρεί τη φυσιολογική υγρασία των μαλλιών ενώ ταυτόχρονα τα διατηρεί όμορφα καθώς περιποιείται τις ξηρές άκρες, προστατεύοντάς τα από την ψαλίδα και αφήνοντάς τα απαλά και ευκολοχτένιστα. Ιδανικό για λιπαρά βαμμένα μαλλιά.