Το νέο του Tom Ford

Το νέο του Tom Ford

Έρχεται η φρέσκια, δυναμική εκδοχή του αντρικού αρώματος Tom Ford Noir

Μετά το λανσάρισμα του Noir Eau de Parfum, το 2012, ο Tom Ford συνεχίζει να εξερευνά τη δυναμική του ελιξίριου και υπογράφει την πιο φρέσκια, δροσερή εκδοχή του: το Noir Eau de Toilette.

Οι απαλές και φιλήδονες ανατολίτικες νότες έρχονται σε δεύτερο επίπεδο, οι κρεμώδεις δροσερές νότες του original αρώματος αποκτούν μια νέα διάσταση και στο προσκήνιο αναδύονται τα έλαια κίτρου και οι νότες βοτάνων, με αισθητά πιο έντονο αποτέλεσμα.


Το άρωμα ανοίγει με Ιταλικό περγαμόντο και verbena, κύμινο, ροζ πιπέρι και βιολέτα, και σε αυτό το blend προστίθεται και έλαιο δυόσμου και λεμονιού Ιταλίας που φέρνουν τον αναζωογονητικό χαρακτήρα τους. Η απαλή, ξηρή συμφωνία μαύρου πιπεριού Μαδαγασκάρης και μοσχοκάρυδου, η πλούσια ρητίνη Ίριδας από την Τοσκάνη, το Αιγυπτιακό γεράνι,το ρόδο Βουλγαρίας και το φασκόμηλο δίνουν βάθος και πλούτο στο κοκτέιλ ενώ στο τέλος μένει μια ξυλώδης αίσθηση, με νύξεις από εξωτικό μύρο, κεχριμπάρι και μια έντονη δόση ελαίων πατσουλί Ινδονησίας και βετιβέρ. Η μεθυστική βενζόη από το Λάος και η βανίλια προσδίδουν μια τελευταία κρεμώδη πινελιά που το χαρακτηρίζει.

Όσο για το μπουκάλι του, είναι μια παραλλαγή του ορθογώνιου μπουκαλιού Tom Ford Noir, από ημιδιάφανο αμμοβολημένο γυαλί ώστε να εκφράζει την πιο ανάλαφρη αίσθηση του αρώματος. Σε καθεμία από τις δύο πλαϊνές πλευρές του είναι χαραγμένα ξεχωριστά τα αρχικά Τ & F , ενώ στο ορθογώνιο μαύρο καπάκι υπάρχει ένα ασημί λογότυπο με τα αρχικά TF- όλα κομψά και διακριτικά πολυτελή, μελετημένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, από τον υπέροχο Tom Ford.