Μια νύχτα μόνο, στη Νέα Υόρκη

Μια νύχτα μόνο, στη Νέα Υόρκη

Το Μεγάλο Μήλο τιμά τον Giorgio Armani και εκείνος του αφιερώνει το Urban Nude Look! 

Μετά από 4 χρόνια απουσίας, ο Giorgio Armani επέστρεψε στη Νέα Υόρκη ως οικοδεσπότης μιας εκδήλωσης με την οποία γιόρτασε την ιδιαίτερη σχέση του με την πόλη.

H ιδιαίτερη βραδιά One Night Only New York έλαβε χώρα στο SuperPier, στη περιοχή MeatPacking District. Ένα μεγάλο μέρος της ειδικής κατασκευής – μεγαλύτερο από 9.000m2 – κατασκευάστηκε κατόπιν παραγγελίας ειδικά για αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε μια εντυπωσιακή επίδειξη μόδας, ειδικά αφιερωμένη στις συλλογές υψηλής ραπτικής Giorgio Armani Privé με επιλεγμένα κομμάτια από το 2005 έως σήμερα και ολόκληρη τη συλλογή Giorgio Armani Privé Nude Collection για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα.


Στο ίδιο μέρος θα φιλοξενηθεί η συλλογή Eccentrico, που μετά το Μιλάνο, το Τόκιο, το Χονγκ Κόνγκ και τη Ρώμη, καταφθάνει και στη Νέα Υόρκη: δημιουργίες από τις σειρές Giorgio Armani και Giorgio Armani Privé συνθέτουν μια μοναδική συλλογή 54 εκλεπτυσμένων σχεδίων από το 1985 ως σήμερα και δίνει μια νέα οπτική στον κόσμο του Maestro.


H έκθεση περιλαμβάνει επίσης 300 αξεσουάρ, καθώς και συλλεκτικά αρώματα Armani Prive, που αποτελούν φόρο τιμής στην υψηλή αρωματοποιία.


Η Linda Cantello, Καλλιτεχνική Διευθύντρια στο μακιγιάζ Giorgio Armani Beauty, μετέφρασε την "One Night Only New York" στο μακιγιάζ, με ένα Urban Nude look, εμπνευσμένο από τον παλμό της Νέας Υόρκης.

armani


Το look step-by-step:

Πρόσωπο
Η επιδερμίδα προετοιμάζεται με το σέρουμ Crema Nera Extrema, την κρέμα Crema Nera Extrema και το Eye Compact. Επόμενα βήματα:

1. Η νέα Luminessence CC cream απόχρωση #1, αυτή η νέα ενυδατική κρέμα κατά της κούρασης, διορθώνει, κάνει ομοιόμορφη, καθαρή και λαμπερή την επιδερμίδα.
2. Με το Maestro Fusion Makeup, απόχρωση #3 η επιδερμίδα αποκτά μια nude, φυσική απόχρωση.
3. Με το Maestro Compact, απόχρωση #2, οι ατέλειες καλύπτονται. Μια μικρή ποσότητα λιώνει στα δάχτυλα και απλώνεται σαν να πρόκειται ένα ρευστό προϊόν.


Μάτια
1. Με το μολύβι "Tadzio" Smooth Silk Eye Pencil τονίζονται η εξωτερική και εσωτερική γωνία του ματιού ώστε να δημιουργήσουν ένα πιο "μακρύ" μάτι. Στο κινητό βλέφαρο χρησιμοποιείται η νέα Eyes to Kill Solo σκιά στην απόχρωση "taupe".
2. Γεμίστε τα φρύδια και τις ρίζες των βλεφαρίδων με την ίδια απόχρωση.


Χείλη
Η νέα απόχρωση Rouge Ecstasy, "New York Urban Nude", που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Giorgio Armani Beauty Lab Mobile, εφαρμόζεται ταμποναριστά στα χείλη.


Νύχια
Για το μανικιούρ χρησιμοποιήθηκε η απόχρωση "Ζero" (#101).
Τέλος, το look ολοκληρώνεται απλώνοντας ελαφρά στο πρόσωπο μια μικρή ποσότητα από το Luminous Silk Powder #2.