Μυρίζουν καλοκαίρι!

Μυρίζουν καλοκαίρι!

Τα νέα αρώματα Panos Emporio μας ταξιδεύουν στον παράδεισο! 

Η Panos Emporio είναι ένα κορυφαίο Σκανδιναβικό brand που εξειδικεύεται στα μαγιό, με διεθνή δραστηριότητα, καθώς εξάγει σε περισσότερες από 30 χώρες.

"Ψυχή" του brand, ο Έλληνας σχεδιαστής Πάνος Παπαδόπουλος ο οποίος από το 1986 μέχρι σήμερα δημιουργεί συλλογές μαγιό και ρούχα με βασικές αρχές την τέλεια εφαρμογή, την καινοτομία στα σχέδια και την υψηλή ποιότητα.


Η ελληνική καταγωγή του Πάνου έχει καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την ταυτότητα του brand του, καθώς η αγάπη για την πατρίδα του είναι πάντα στο προσκήνιο, από τις ονομασίες των μαγιό και των ρούχων του μέχρι την επιλογή τοποθεσίας για κάθε καμπάνια του. Η γραμμή που έχει ακολουθήσει μέχρι σήμερα έχει συμβάλλει στο να ταυτιστεί το όνομα Panos Emporioκαι ο ίδιος θεωρείται πλέον ένας από τους πιο αξιόλογους πρεσβευτές της Ελλάδας στην Σκανδιναβία!

Αυτή τη σεζόν, ο designer εξερευνά τον πλανήτη της αρωματοποιίας με 3 νέα αρώματα, δύο γυναικεία και ένα αντρικό, που μοσχοβολάνε... καλοκαίρι!

Tο Coco Sun είναι ένα κοκτέιλ από νότες καρύδας, ανανά και κίτρου που αφήνουν μια ανάλαφρη και φρουτένια αίσθηση, ενώ το Goldflower χαρίζει μια ελαφρώς πιο γλυκιά νότα από άνθη και βανίλια. Για τον άντρα, το Panos Emporio L'Homme με βάση το κίτρο, πλημμυρίζει δροσιά και τονώνει τις αισθήσεις.

Η φωτογράφηση για την διεθνή καμπάνια έγινε στον Αστέρα Βουλιαγμένη, με πρωταγωνιστές την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Η νέα σειρά αρωμάτων Panos Emporio διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Hondos Center.