Mad Men: Αυτά είναι τα 5 βασικά προϊόντα μακιγιάζ της σειράς!

Mad Men: Αυτά είναι τα 5 βασικά προϊόντα μακιγιάζ της σειράς!

Η επικεφαλής makeup artist μίλησε στο elle.com

Η Lana Horochowski, η makeup artist της σειράς Mad Men, έγινε πρόσφατα πρέσβειρα της πρωτοβουλίας Look Good Feel Better, μιας ενέργειας που έχει στόχο να μάθει στις ασθενείς από καρκίνο να φροντίζουν τον εαυτό τους.

Με αυτή την αφορμή μίλησε στο elle.com και αποκάλυψε μικρά μυστικά από το backstage της σειράς, όπως για παράδειγμα, ποια είναι τα 5 βασικά προϊόντα μακιγιάζ με τα οποία δημιουργεί το '60s look στις πρωταγωνίστριες: "Χρησιμοποιώ το Virgin Isle Cream Colour Base της MAC στα μάγουλα. Με την πρώτη ματιά, θα λέγατε "πάρτο μακριά μου!" αλλά αυτό το ζωηρό κοραλί είναι ιδανικό για τα '60s. Το χρησιμοποιώ σχεδόν σε όλες. Επίσης, χρησιμοποιώ τα Velvet Matte Lip Pencils του Nars και τα Lip Colors του Tom Ford- έχουν πολύ πλούσιο χρώμα και μένουν σταθερά όλη μέρα. Χρησιμοποιώ το Perfect Brow Pencil της Anastasia για να γεμίσω τα φρύδια και μετά ένα νωπό πινέλο με το οποίο απλώνω το Brow Powder Duo για να διορθώσω το τόξο. Στο πρόσωπο, χρησιμοποιώ κυρίως το Aqua Foundation της oh Gen Do που είναι αρκετά διάφανο αλλά μπορείτε να χτίσετε την κάλυψη, και αυτό μου αρέσει πολύ.

Όσο για το πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα παρεμφερές, αλλά μοντέρνο look, η Lana Horochowski συμβουλεύει: "Οπωσδήποτε θα πρέπει να κάνετε focus στα φρύδια σας. Θα πρέπει να είναι πιο παχιά και καλοσχηματισμένα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα υγρό eyeliner, ή αν θέλετε μια πιο εύκολη λύση, ένα eyeliner σε μορφή τζελ. Φορέστε πολλές στρώσεις μάσκαρα και στα χείλη, ένα ματ κραγιόν σε έντονη απόχρωση, που είναι ιδιαίτερα θηλυκό."