Message on a bottle

Message on a bottle

Η Britney Spears γιορτάζει τα 10 χρόνια του Fantasy  με έναν πρωτότυπο τρόπο! 

Πριν δέκα χρόνια, η pop star λάνσαρε το το πρώτο της άρωμα, που έγινε κατευθείαν best seller, ένα από τα πιο επιτυχημένα celebrity αρώματα στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Σήμερα, η Britney Spears γιορτάζει την επέτειο με έναν πρωτότυπο τρόπο: το άρωμα fantasy Britney Spears έρχεται σε μια συλλεκτική έκδοση, που όπως λέει η ίδια δημιουργήθηκε από τους fans και για τους fans της!

Από την σύλληψη του concept μέχρι την τελευταία λέπτομέρεια, αυτό το συλλεκτικό άρωμα πράγματι δημιουργήθηκε σε συνεργασία με fans από 85 χώρες- κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην αρωματοποιία.

Μάλιστα, για να βάλει μια προσωπική πινελιά, η Britney Spears έγραψε 3 ευχαριστήρια μηνύματα στο κέντρο καθενός από τα 3 μπουκάλια, ένα για κάθε μεγεθος δηλαδή. Όταν ενωθούν τα 3 μπουκάλια, το μήνυμα που διαβάζουμε είναι: "10 αγκαλιές και 10 φιλιά... στους ευωδιαστούς fans μου για μια δεκαετία γεμάτη αγάπη... είστε η έμπνευσή μου" -και στην υπογραφή: "xoxo Britney".

Όμως οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ: 100 μπουκάλια υπογεγραμμένα από τα χεράκια της τραγουδίστριας βρίσκονται στα ράφια καταστημάτων σε όλο τον κόσμο, ένας θησαυρός για τους fans που με λίγη βοήθεια από την τύχη μπορούν να κάνουν δικό τους- κάποιο από αυτά ίσως περιμένει εσάς στα καταστήματα καλλυντικών!