Νέα beauty στην Biotherm!

Νέα beauty στην Biotherm!

Η Filippa Hamilton θα είναι το "Σώμα" του αγαπημένου brand 

Λίγο καιρό μετά την είδηση ότι η Leighton Meester είναι το νέο πρόσωπο της Biotherm, έρχονται κιάλλα νέα: η Filippa Hamilton είναι το διάσημμο μοντέλο που θα πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες των προϊόντων σώματος- δημιουργώντας οι δυό τους ένα "δίδυμο" που εκπροσωπεί ιδανικά τη φιλοσοφία της Biotherm!

"Όταν σκέφτομαι τη Biotherm, βλέπω μια γυναίκα μοντέρνα, με αυτοπεποίθηση, που ακτινοβολεί. Αυτό είναι που με κάνει περήφανη που αντιπροσωπεύω τη μάρκα" λέει η Filippa Hamilton.

Who is who

Μεγαλώνοντας στις ακτές της Biarritz, (το πιο διάσημο μέρος στη Γαλλία για surf από την πλευρά του Ατλαντικού) η Filippa, απέκτησε ένα αθλητικό και υγιές lifestyle, όπως επίσης και ένα πάθος για τη φύση που της δημιούργησε την ανάγκη να την προστατέψει.


Μια από τις πιο αγαπημένες της οργανώσεις είναι το "Herbalife Family Foundation", στην οποία είναι μέλος του ΔΣ και εργάζεται ενεργά για την συγκέντρωση πόρων. Έχει επίσης δημιουργήσει μαζί με τη μητέρα της μια σειρά κοσμημάτων που φτιάχνονται αποκλειστικά από φυσικά υλικά, πολύτιμους και ημι-πολύτιμους λίθους. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των κοσμημάτων προσφέρονται στο "Herbalife Family Foundation".

Όσον αφορά την καριέρα της, έχει συνεργαστεί με τους πιο σημαντικούς φωτογράφους, όπως οι Mario Testino, Helmut Newton και Terry Richardson και με μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα του χώρου της μόδας όπως Ralph Lauren, H&M και Patek Philippe. Συχνά ποζάρει στο εξώφυλλο διεθνών περιοδικών όπως το Elle και η Vogue.


Σήμερα, η Filippa Hamilton μένει στη Biarritz μαζί με τον φίλο της, επαγγελματία surfer Miky Picon. Μαζί του συνεργάζεται για την προώθηση της σειράς Moskova, μιας συλλογής εσωρούχων από οργανικό βαμβάκι και ίνες από πεύκο.