Τι λέει ο κομμωτής της Jennifer Aniston για την αλλαγή;

Τι λέει ο κομμωτής της Jennifer Aniston για την αλλαγή;

Ο Chris McMillan αποκάλυψε γιατί έκοψε τα μαλλιά της η star

Ο διάσημος hairstylist, ο οποίος όχι μόνο επιμελείται τα μαλλιά της Jennifer Aniston αλλά είναι και συνεργάτης της στην εταιρεία Living Proof, μίλησε αποκλειστικά στο allure για το πώς αποφάσισε η Jennifer Aniston να κόψει τα μαλλιά της- δείτε τι είπε:

"Μάλλον έχετε μάθει τα νέα: η Jennifer Aniston έκοψε τα μαλλιά της. Λοιπόν, αυτό είναι το παρασκήνιο: Συνήθως της φρεσκάρω τις άκρες μια φορά το μήνα- η Jennifer θέλει να κρατάει τα μαλλιά της υγιή. Τις προάλλες μου έστειλε με ένα μήνυμα, τη φωτογραφία μιας γυναίκας στην τηλεόραση, με ένα κούρεμα που της άρεσε. Παραδόξως εγώ είχα κουρέψει την συγκεκριμένη γυναίκα.

Πριν λίγες μέρες η Jen και εγώ, κάναμε φωτογράφιση για τα προϊόντα της Aveeno, και η makeup artist, Gucci Westman, είχε ένα παρεμφερές κουρεμα. Και με κάποιον τρόπο, οι δυο τους αποφάσισαν να τρυπήσουν τα αυτιά τους- είχε πλάκα, ήταν μια συναρπαστική μέρα.Και η ιδέα για ένα πιο κοντό μαλλί, υπήρχε στον αέρα.

Κάποιες μέρες μετά, ήμουν στο σπίτι της Jennifer και αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή. Ήταν μια αυθόρμητη απόφαση, αν και το σκεφτόταν κάμποσο καιρό. Δεν ήθελα να την κουρέψω με τη μία- το πήγαινα σιγά και σταδιακά. Και ενώ συνήθως η Jennifer θελει να μαζεύουμε αμέσως τα μαλλιά, αυτή τη φορά ήθελε να τα δει στο πάτωμα- και ήταν πολλά.

Μου πήρε μερικές ώρες να το κάνω τέλειο. Χρησιμοποίησα ό,τι εργαλείο είχα- ψαλίδια, ξυράφι, σπασμένα γυαλιά (πλάκα κάνω). Και στους δυο μας αρέσει το hair style της Daria Werbowy και στόχος ήταν να μην χρειάζεται να κάνει πιστολάκι και styling. Στόχος είναι να αναδείξουμε τον φυσικό κυματισμό των μαλλιών της και ίσως να τα περάσει πίσω από το αυτί της. Το styling το έκανα με το Perfect Hair Day της Living Proof για να το κάνω λαμπερό χωρίς να θυσιάσω την υφή των μαλλιών.

Στο παρελθόν της έχω κάνει μεγάλες αλλαγές στο μήκος, και της λείπουν τα μακριά μαλλιά- σε ποια γυναίκα δεν θα έλειπαν; Χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσετε τα κοντά μαλλιά. Αλλά είναι πραγματικά χαρούμενη με αυτό το κούρεμα. Και εγώ το ίδιο. Της ταιριάζει."

Photo via PopSugar

DPG Network