Backstage με την Laetitia Casta πιο αισθησιακή από ποτέ!

Backstage με την Laetitia Casta πιο αισθησιακή από ποτέ!

Στα γυρίσματα του short film για το νέο άρωμα Dolce&Gabbana Intense

«Βαθιά μέσα στην ψυχή της γυναίκας Dolce & Gabbana βρίσκεται μια ακλόνητη δύναμη: εξουσία και πάθος, γεμάτα ηδονή στην έντασή τους. Τις στιγμές που αυτή η δύναμη αναφλέγεται είναι οι στιγμές για το Intense». Έτσι περιγράφουν το νέο τους άρωμα οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana, μια νέα, γεμάτη ένταση εκδοχή του διαχρονικού αρώματος Pour Femme.

perfume

Εμπνευσμένο από τα έντονα eau de parfum του παρελθόντος, το Intense ισορροπεί ανάμεσα σε εκλεπτυσμένες, εθιστικές αντιθέσεις. Αυτό το floral oriental ελιξίριο, ανοίγει με λεπτές νότες νερολί και πράσινου μανταρινιού, με άνθη πορτοκαλιάς και tuberose, για να αποκαλύψει τον βαθύτερο χαρακτήρα του, με ζεστό σανδαλόηυλο, musk και guivmauve .

Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, η Laetitia Casta, "η τέλεια ενσάρκωση της πεμπτουσίας της γυναίκας Dolce&Gabbana, σε όλες τις πτυχές της. Και είναι όλες Intense", λένε οι σχεδιαστές. Μετά το ρόλο της στη συναρπαστική διαφημιστική καμπάνια του Dolce & Gabbana Pour Femme, η Laetitia Casta επιστρέφει για το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας, καθώς η μέρα παραχωρεί τη θέση της στη νύχτα.

Σκηνοθετημένη από τον Mario Testino, η καμπάνια μας καλεί να παρακολουθήσουμε μια ιδιωτική και έντονα παθιασμένη σκηνή μεταξύ των δύο εραστών. Η ατμόσφαιρα με τη Laetitia Casta και το διεθνούς φήμης μοντέλο Noah Mills, αγκαλιασμένους σφιχτά, είναι ηλεκτρισμένη. Η σπίθα ανάβει και το έντονο πάθος του Intense έρχεται στην επιφάνεια- και εμείς, κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα, στο backstage των γυρισμάτων!