Makeup για selfies; Ναι, υπάρχει!

Makeup για selfies; Ναι, υπάρχει!

Και το δημιούργησε η guru του μακιγιάζ, Pat McGrath

Για την Pat McGrath δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι από τους πιο ταλαντούχους makeup artists, έχει το χάρισμα να ισορροπεί τέλεια ανάμεσα σε δύο κόσμους, αυτόν της δημιουργικότητας που μπορεί να φτάσει στα άκρα αλλά και αυτόν που αφορά την γυναίκα στην καθημερινότητά της, όσον αφορά στο μακιγιάζ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως αφενός επιμελείται τα μεγαλύτερα fashion shows ενώ ταυτόχρονα είναι επικεφαλής στο μακιγιάζ της Max Factor, της Covergirl αλλά και των Dolce & Gabbana.

Στο πολύ ενδιαφέρον προφίλ που ετοίμασε η Wall Street Journal για την Pat McGrath, η makeup artist είπε πως πρόσφατα δημιούργησε ένα makeup ειδικά για selfies ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχούμε αν η επιδερμίδα μας δείχνει άψογη, και να μην χρειάζεται ρετούς!

"Όταν μιλάμε για selfies, το ζητούμενο δεν είναι η σουπερ λαμπερή επιδερμίδα, γιατί δεν γράφει καλά σε αυτού του τύπου τις φωτογραφίες" εξήγησε η Pat McGrath. Για αυτό το λόγο δημιούργησε το Perfect Matte Liquid Foundation για τη σειρά μακιγιάζ Dolce & Gabbana: The Makeup, που ανταποκρίνεται τέλεια στις κάμερες των κινητών, γιατί δίνει ματ τελείωμα στην επιδερμίδα και ταυτόχρονα την κάνει να δείχνει φρέσκια, φωτεινή και ξεκούραστη- και χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται την παρουσία του. Genius!