Επαναστατικό: Η μέθοδος Scarlet υπόσχεται να εξαφανίσει τις ραγάδες μια για πάντα

Γωγώ Φούντα
Επαναστατικό: Η μέθοδος Scarlet υπόσχεται να εξαφανίσει τις ραγάδες μια για πάντα

Το Scarlet ή αλλιώς Ενέσιμη Ραδιοσυχνότητα των Medicosmetic κάνει τις ραγάδες παρελθόν!

Ναι καλά διάβασες! Αυτές οι ενοχλητικές λευκές ραγάδες, που υπάρχουν στο στήθος, στην κοιλιά ή τους γλουτούς μας, μπορούν πλέον να εξαφανιστούν.

Όλες οι γυναίκες ξέρουν, ότι όταν η κόκκινη ραγάδα γίνει λευκή, τότε το πρόβλημα είναι πλέον μη αναστρέψιμο. Τι και αν έχουμε δοκιμάσει διάφορες μεθόδους, τι και αν έχουμε ξοδέψει μία μικρή περιουσία σε κρέμες που υπόσχονται θαύματα... η λύση βρίσκεται καλά κρυμμένη μέσα στον οργανισμό μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την... "ξυπνήσουμε".

Η Ενέσιμη Ραδιοσυχνότητα ή αλλιώς το διάσημο πλέον Scarlet, έχει αποδείξει περίτρανα την αποτελεσματικότητά του στον "πόλεμο" ενάντια στις λευκές ραγάδες. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι απλός, αλλά ιδιοφυής! Με την Ενέσιμη Ραδιοσυχνότητα καταφέρνουμε να "σπάσουμε" τον ουλώδη ιστό, δηλαδή τα σημεία του δέρματος όπου υπάρχουν ραγάδες, με αποτέλεσμα να έρχονται τα υγιή κύτταρα από τις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος στην επιφάνεια. Έτσι λοιπόν ο ίδιος ο οργανισμός πραγματοποιεί μία άμεση ανάπλαση του "κενού" που αφήνουν οι ραγάδες, χρησιμοποιώντας τα υγιή κύτταρα.

Και σαφώς δεν σταματά εκεί! Η Ενέσιμη Ραδιοσυχνότητα, χρησιμοποιεί τη φυσική διαδικασία κολλαγένεσης του οργανισμού, για να πραγματοποιήσει ολική σύσφιξη και ανόρθωση σώματος. Με την ελεγχόμενη θερμική διέγερση που πραγματοποιεί η συγκεκριμένη μέθοδος, ο οργανισμός μας "αναγκάζεται" να επιταχύνει την παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα η σύσφιξη να έρχεται "από μέσα προς τα έξω". Το αποτέλεσμα είναι ένα λείο δέρμα, χωρίς ουλές και αντιαισθητικές ραγάδες,

Όλη η διαδικασία είναι αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη, ενώ τα αποτελέσματα βελτιώνονται μέρα με την ημέρα, ανάμεσα στις συνεδρίες, καθώς ενεργοποιείται ακόμα περισσότερο η παραγωγή του κολλαγόνου.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε, ότι η Ενέσιμη Ραδιοσυχνότητα- Scarlet είναι απόλυτα φυσική διαδικασία, καθώς δεν εγχέουμε κάποια ουσία και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος παρενέργειας. Απαιτούνται λοιπόν ελάχιστες εξατομικευμένες συνεδρίες, ανάλογα με τις ανάγκες του σώματός σας, για να αποχαιρετήσετε για πάντα τις λευκές ραγάδες!

Δεν έχετε, παρά να επισκεφθείτε ένα από τα Ιατρεία Medi Cosmetic, για να ενημερωθείτε δωρεάν για αυτή την πρωτοποριακή μέθοδο και να ζητήσετε να δημιουργήσουν το δικό σας εξατομικευμένο πλάνο.

MEDI COSMETIC
Σύνταγμα: 210 3232722
Πατησίων: 210 8833800
Κηφισιά: 210 6232400
www.medicosmetic.gr