Βάλσαμο για τα χείλη!

Βάλσαμο για τα χείλη!

Η La Roche-Posay δημιούργησε ένα μαγικό lip balm

Καθώς η θερμοκρασία πέφτει, τα χείλη είναι εκτεθειμένα σε εξωτερικές επιθέσεις που τα ταλαιπωρούν.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τα προσταστέψετε από το να ρίξετε στην τσάντα σας ένα πλούσιο lip balm, το οποίο θα ανανεώνετε συχνά- και η La Roche Posay έρχεται με μια εξαιρετική πρόταση: το νέο Cicaplast Lip Balm καταπραύνει άμεσα και εντατικά, προστατεύει τα χείλη αλλά και την περιοχή γύρω από τη μύτη, δρώντας παράλληλα ενάντια στην επανεμφάνιση των συμπτωμάτων.

Βασικά συστατικά του, η Πανθενόλη σε ποσοστό 5% που καταπολεμά τη φλεγμονή και τους ερεθισμούς καταπραΰνοντας άμεσα το δέρμα- έτσι, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή ανακουφίζει από τα συμπτώματα ξηρότητας και τραβήγματος, το βούτυρο Καριτέ σε ποσοστό 10% και βιομημητικά λιπίδια που ενυδατώνουν και επανορθώνουν τον επιδερμικό φραγμό ενώ παράλληλα επανορθώνουν απόλυτα τους βασικούς μηχανισμούς λειτουργίας του. Τέλος, το κερί μελισσας προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις, δημιουργώντας ένα ανθεκτικό προστατευτικό φιλμ πάνω στα χείλη.

Όσο για την υφή του Cicaplast Lip Balm , είναι πλούσια αλλά λιώνει πάνω στα χείλη, αφήνει μια υπέροχη αίσθηση άνεσης, δεν κολλάει και είναι απολαυστική!