The Apivita Experience Store: ένας κόσμος γεμάτος ομορφιά!

The Apivita Experience Store: ένας κόσμος γεμάτος ομορφιά!

Στην καρδιά της Αθήνας! 

Τριάντα πέντε χρόνια αφιερωμένα στην ομορφιά, διαχρονικά best sellers και hi-end φόρμουλες, μια φιλοσοφία βσισμένη στην κοινωνία της μέλισσας, την ελληνική φύση, την ολιστική προσέγγιση της υγείας και της ομορφιάς: όλα αυτά θα τα συναντήσετε στο ολοκαίνουριο κατάστημα The Apivita Experience Store, όπου είχα την χαρά να περιηγηθώ λίγες μέρες πριν.

Το Τhe Apivita Experience Store στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό στην αρχή της Σόλωνος το οποίο μεταμορφώθηκε με πολλή έμπνευση, μοντέρνα ματιά και στυλ από την αρχιτέκτονα Ειρήνη Μπούρλου. Ήδη από την είσοδο καταλαβαίνεις πως πρόκειται να μπεις σε έναν ιδιαίτερο χώρο: η εξωτερική πόρτα και ο χώρος του ταμείου είναι ειδικά σχεδιασμένα έργα του γλύπτη Νίκου Παπουτσίδη που εμπνέεται από τον κόσμο της APIVITA και τα σύμβολά του. Στο ισόγειο, δεσπόζει ένα μεγάλο τραπέζι φτιαγμένο από ανοικτές κυψέλες – δείγμα της χαρακτηριστικής ελληνικής φιλοξενίας όπου πάντα προσφέρεται ζεστό τσάϊ με μέλι – και μία εντυπωσιακή ελιά, έργο του γλύπτη Κωνσταντίνου Βαλαή, παραπέμποντας στη σοφία, στη γνώση και στην ελληνική φύση!

apiv1

Ξεκινάμε από τον πρώτο όροφο, όπου κυριαρχεί το Natural Pharmacy. Εδώ, με τη βοήθεια εξειδικευμένου φαρμακοποιού, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας προσωπικά καλλυντικά, αξιοποιώντας το φαρμακευτικό παρελθόν της APIVITA. Επισης, θα γνωρίσετε τα μέλια της APIGEA και τα βότανα της APIVITA FARM που περικλείουν την πολύχρονη μελισσοκομική γνώση και εμπειρία του Νίκου Κουτσιανά αλλά και το πάθος του για ανάδειξη των πολύτιμων μελισσοκομικών προϊόντων της Ελλάδας.

Αλλά εδώ θα κάνετε και μια στάση στο Juicy Bee, το πρώτο βιολογικό Juice Bar στην Ελλάδα με πρωτότυπες, φρέσκες, δυναμωτικές και αποτοξινωτικές προτάσεις για όσους επιθυμούν έναν υγιεινό τρόπο διατροφής ή να τονώσουν την καθημερινότητά τους με φυσική ενέργεια! Η Σοφία Κουτσιανά, αντιπρόεδρος της APIVITA , health coach και yoga teacher παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη και ολιστική πρόταση υγείας, ομορφιάς και αποτοξίνωσης με το πρώτο αυστηρά βιολογικό juice bar. Μπορείτε να χαλαρώσετε στα τραπέζια και τους άνετους πάγκους, να απολαύσετε το ρόφημά σας και να διαβάσετε βιβλία από τη βιβλιοθήκη.

Ο δεύτερος όροφος ανήκει στην γνώση: η αίθουσα Ιπποκράτης υπόσχεται να γίνει ένα σημείο αναφοράς τόσο για την γνώση της ελληνικής φύσης και της κοινωνίας της μέλισσας, όσο και για καλλιτεχνικές εκθέσεις, 'πράσινες' συζητήσεις και θεματικές παρουσιάσεις, ενώ στο μέλλον θα φιλοξενούνται και γεύματα με βιολογικές πρώτες ύλες.

apiv2

Στον τρίτο όροφο σας περιμένει το Nature's Ηair Studio & Barber Shop, το πρώτο πράσινο κομμωτήριο της Αθήνας, με τα πιο εξελιγμένα φυσικά προϊόντα καλλυντικής περιποίησης των μαλλιών, οικολογικές βαφές, συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό και παραδοσιακές υπηρεσίες ανδρικής φροντίδας στις δύο παλιές ξύλινες καρέκλες κουρείου.

Ο τελευταίος όροφος είναι ένα καταφύγιο χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Φιλοξενεί το Beehive SPA, όπου οι τοίχοι είναι επενδυμένοι με τμήματα από κυψέλες και η οροφή συντίθεται από κρύσταλλο σε μελί χρώμα και ειδικό φωτισμό για να δημιουργεί στον επισκέπτη την αίσθηση του εσωτερικού μιας κυψέλης. Το "μενού" αποτελείται από 13 Ιπποκρατικές θεραπείες που αναζωογονούν το σώμα και το πνεύμα και εμπλουτίζεται συνεχώς!

Θα μείνω και σε κάτι ακόμα που με εντυπωσίασε: τις στολές προσωπικού. Έχουν την υπογραφή του Yorgos Eleftheriades, ο οποίος μετουσίωσε σε λιτά, κομψά και λειτουργικά ρούχα την προσέγγιση της APIVITA για το κάλλος, δηλαδή την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά.

Τα πάντα στο The Apivita Experience Store είναι προσεγμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι εδώ μπορεις να βρεις τα πάντα για την ομορφιά και το ευ ζην- είναι πως τα vibes και το έμψυχο υλικό του είναι τόσο ζεστά και θετικά, που φεύγοντας απλά προγραμματίζεις την επόμενη επίσκεψή σου!

Info:

Σόλωνος 6 & Κανάρη, Κολωνάκι
Τηλ. 210-3640560
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10.00-21.00/ Σάββατο 10.00-18.00

DPG Network