Murad Holiday Kits: Όμορφες γιορτές με λαμπερό και υγιές δέρμα!

Γωγώ Φούντα
Murad Holiday Kits: Όμορφες γιορτές με λαμπερό και υγιές δέρμα!

Οι νέες αντιοξειδωτικές συνθέσεις της Murad στις καλύτερες τιμές

Ειδική συσκευασία με ισχυρές αντιοξειδωτικές συνθέσεις, ιδανικές για το περιβαλλοντικά καταπονημένο δέρμα, με δυσχρωμίες, έλλειψη φωτεινότητας και λάμψης

Η συγκεκριμένη συσκευασία της Murad περιλαμβάνει 1 προϊόν κανονικού μεγέθους και 3 προϊόντα σε travel size συσκευασίες:

Intensive-C Radiance Peel – 50 ml, Kρεμομάσκα με βιταμίνη C που φωτίζει, λειαίνει και ενυδατώνει μετά από μια μόλις εφαρμογή, μειώνοντας τις δυσχρωμίες και επαναφέροντας τη λάμψη στο δέρμα.

Essential-C Day Moisture SPF 30 / PA+++ – 21 ml, ενυδατική κρέμα με αντιηλιακή προστασία που επανορθώνει, αναπλάθει και προστατεύει το περιβαλλοντικά καταπονημένο δέρμα.

Essential-C Εye Cream SPF 15 / PA++ – 4 ml, αντιρυτιδική κρέμα ματιών που προστατεύει από τη UVA / UVB ακτινοβολία, ενώ «απαλύνει» τις γραμμές έκφρασης και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Hydro-Dynamic Ultimate Moisture – 7.4 ml, υπερ-ενυδατική κρέμα με ελαφριά βελούδινη υφή, που δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα.

Διανομή / Τιμή

Η ειδική συσκευασία Real Radiance Holiday Kit της Murad θα διατίθεται από 15 Νοεμβρίου 2013 στο e-shop του www.murad.gr και σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής με λιανική τιμή €59 δηλ. 40% κέρδος για τον καταναλωτή!