Essie Spa: Ήρθε στην Ελλάδα!

Essie Spa: Ήρθε στην Ελλάδα!

Η βασίλισσα του nail polish υπογράφει μια εκπληκτική σειρά φροντίδας! 

«Από μικρή λάτρευα να πηγαίνω σε beauty salons- ήταν το καλύτερο δώρο! Μέχρι σήμερα έχω κάθε εβδομάδα συγκεκριμένο ραντεβού για να κάνω mani-pedi και να χαλαρώσω. Κάθε φορά που απολαμβάνεις μια πολυτελή εμπειρία νιώθεις ότι πετάς στα σύννεφα! Και γι'αυτό πρέπει να την επαναλαμβάνεις όσο πιο συχνά μπορείς!» λέει η Essie Weingarten με αφορμή την άφιξη μιας νέας σειράς περιποίησης που υπογράφει.

«Είμαι πολύ περήφανη που σας παρουσιάζω την νέα essiespa collection.Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε ένα νέο επίπεδο pampering!» συμπληρώνει η Essie και πράγματι αυτά τα 3 στοχευμένα προϊόντα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία φροντίδας για τα χέρια και τα πόδια.

Για τη δημιουργία αυτής της exclusive σειράς η Essie συνεργάστηκε με τη διάσημη φυσιοθεραπεύτρια χορού Michelle Rodriguez. Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία της Michelle Rodriguez για την κίνηση και τη φυσιολογία των ποδιών και των χεριών συνέβαλλε όχι μόνο στη δημιουργία των προϊόντων essiespa αλλά και στη δημιουργία μιας αποκλειστικής τεχνικής massage για την ακόμα πιο αποτελεσματική εφαρμογή των προϊόντων. «Ήταν μεγάλη μου χαρά να δουλέψω με την Essie Weingarten για την πρωτοποριακή αυτή σειρά spa που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης στα ταλαιπωρημένα άκρα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Rodriguez.


Το απολεπιστικό Starter Scrub, η μάσκα χεριών Smooth Attraction και η λοσιόν θρέψης Many Many Mani με πλούσιες απαλές υφές, μεθυστικά αρώματα και πολύτιμα έλαια χαρίζουν άμεση ανακούφιση, χαλάρωση και αναζωογόνηση - θα επιστρέψουμε σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες για το κάθε προϊόν!