Εσείς κοιμάστε και η Korres δουλεύει!

Εσείς κοιμάστε και η Korres δουλεύει!

Η μάσκα νύχτας που σπάει τα ταμεία στην Αμερική, ήρθε και στην Ελλάδα! 

Το κομψό βαζάκι της κλείνει μέσα του μια φόρμουλα αντίστοιχη του πιο αναζωογονητικού beauty sleep!

Ο λόγος για την Επανορθωτική Μάσκα Ύπνου με Άγριο Τριαντάφυλλο της Korres, ένα προϊόν το οποίο από το 2012 που λανσαρίστηκε στην Αμερικανική αγορά γράφει ένα μοναδικό success story, επιτυγχάνοντας πωλήσεις αξίας 1,4 εκατομμυρίων στο δίκτυο της Sephora!

Και αυτό βέβαια, δεν είναι τυχαίο: η Επανορθωτική Μάσκα Ύπνου αξιοποιεί το διάστημα του νυχτερινού ύπνου οπότε το δέρμα βρίσκεται σε κατάσταση επανόρθωσης και παρουσιάζει μέγιστη δυνατότητα απορρόφησης των συστατικών. Προσφέρει ενισχυμένη δράση σε πολλαπλά επίπεδα, χάρη στο συνδυασμό ενός ισχυρού παράγοντα λάμψης, του Άγριου Τριαντάφυλλου, και της σταθερής μορφής Bιταμίνης C, ενδυναμώνοντας τη φυσική νυχτερινή διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων.

Η επιδερμίδα «επαναφορτίζεται» κατά τη διάρκεια της νύχτας, αποκτώντας καθημερινά ολοένα και πιο ομοιόμορφο τόνο, ενώ μειώνεται η ένταση και το χρώμα των κηλίδων, απαλύνονται οι ρυτίδες έκφρασης, βελτιώνεται το επίπεδο ενυδάτωσης και η ποιότητα του δέρματος. Μέσα σε δύο εβδομάδες η διαφορά είναι αισθητή: το πρόσωπο εκπέμπει υγιή λάμψη, δείχνει ξεκούραστο και νεανικό.

Info: Η μάσκα θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιανουάριο του 2014