Η τέλεια φροντίδα για τα χέρια σας!

Η τέλεια φροντίδα για τα χέρια σας!

Τα νέα υγρά σαπούνια της Roger&Gallet είναι ξεχωριστά

Δημιουργός θρυλικών αρωματικών σαπουνιών από το 1879, ο οίκος Roger&Gallet γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά του τέλειου, απολαυστικού καθαρισμού της επιδερμίδας.


Κατά τον 19ο αιώνα τα σαπούνια ήταν άοσμα, τετράγωνα και δεν είχαν κανένα στοιχείο καλλυντικής ευχαρίστησης με σύνθεση βασισμένη σε λιπαρά και ποτάσα. Το 1879 αυτό αλλάζει. Η Roger&Gallet δημιουργεί το πρώτο αρωματικό σαπούνι φτιαγμένο από την essence των αρωμάτων της! Έγινε στρογγυλό, τυλίχθησε σε πολυτελές πλισέ χαρτί, και έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο σαπούνι πολυτελείας. Και ήταν τόσο αρωματικό, που οι Παριζιάνες το έβαζαν στα συρτάρια για να ευωδιάζουν διακριτικά τα λευκά τους είδη.


Το 1913, ο οίκος Roger&Gallet δημιούργησε το πρώτο υγρό σαπούνι εμπνευσμένο από τα αρώματά του. Η συσκευασία του ήταν σε χαρακτηριστικό μπουκάλι Art Nouveau ενώ το όνομά του, Savon Liquide Adoucissant (Απαλό Yγρό Σαπούνι) προσδιόριζε την ιδιότητά του σε σχέση με τα ως τότε κοινά σαπούνια που προκαλούσαν ξηρότητα στην επιδερμίδα.

Σήμερα τα σαπούνια του οίκου Roger&Gallet εξακολουθούν να θεωρούνται ό,τι πιο εκλεκτό στην κατηγορία τους και πλέον, έρχονται και 2 νέα υγρά σαπούνια, απαλά και 100% φυτικά - και μάλιστα κατάλληλα για τα χέρια και το σώμα!

Η συσκευασία τους σχεδιάστηκε για ακόμα μία φοράαπό τον Martin Szekely και κυκλοφορούν σε 2 ευωδιές: την Bois d'Orange σε μορφή gel με δροσερό, αναζωογονητικό άρωμα και ενυδατική aloe vera και την Rose, σε μορφή κρέμας, με απαλό, αισθησιακο άρωμα και θρεπτικό βούτυρο καριτέ.